ciągły error

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
shead
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 02 mar 2008, 14:11

ciągły error

Post autor: shead »

No więc KM TPR updatowane patchem ze strony top-ware zwyczajnie mi się zacina proponując wysłanie raportu o błędach... nie wiem co zrobić zacina się czasem po pół minuty a czasem (ale rzadko to szczęście następuje) po 20 minutach. czy ktoś miał podobny problem? co z tym fantem zrobić?
Awatar użytkownika
Agent
Użytkownik Forum
Posty: 49
Rejestracja: 04 lut 2008, 19:36
Lokalizacja: 100[L]ICA Centrum

Post autor: Agent »

Nie wiem co tam daja na tej stronce co podales ... Wgraj sobie Sr2 i heja banana :mrgreen:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Witaj Sheadzie. Gdzieś to już było na forum. Pomagają z reguły dwie rzeczy:

1) zainstalowanie najnowszego patcha Service Release 2 (masz kampanię TPR, prawda?),
2) ustawienie trybu zgodności z wcześniejszymi wersjami Windowsa (kliknij ppm na ikonkę kam.exe).

Daj znać czy pomogło.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Jeszcze Direct X. Podobno i tu po pogrzebaniu pojawiały się dobre efekty.
Awatar użytkownika
Sobilak
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 03 mar 2008, 14:10

Post autor: Sobilak »

Witam.
Na tym forum jestem nowy.
Mam też problem z error.
Mam wersję K&M TPR, zapakowałem; service release2, ze strony sztabu, ale gra niechce się uruchomić.
Jak deję uruchom, to niby coś zastartowywuje, znika mi kursor, czekam , czekam, ...i nic. Jak próbuję przejść na inny foleder używając alt+tab, to wyskakuje błąąąąd.
Normalnie wygląda tak jakby gierka się uruchomiła, ale nadal widać pulpit.
Kombinowałem też z dostosowaniem gry do starszych wersji windows, ale nic nie pomaga.
Mam laptopa z centrino duo T7400 2,16 GH'z
2Gb RAM
Nvidia Go 7600.
Pomocy!!!

Zapakowałem sobie z płytki K&M TSK na próbę i mam ten sam problem,
zaraz po uruchomieniu wyskakuje okienko z informacją ;
DD: support error załancza muzyczka i nic
Czy mam zamocny komp czy muszę pogrzebać w konfigurcji?
Diablo155
Użytkownik Forum
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2008, 16:34

Post autor: Diablo155 »

zgodność nastaw tak jak lubcach mówi
Ta gra wymiata !!
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum
Posty: 400
Rejestracja: 27 sty 2008, 18:48
Lokalizacja: Podmostowice pod Kielcami

Post autor: doman100 »

A mi też TPR nie chodzi tylko mi nie wyskakuje Error tylko wyskakuje czarny ekran i po chwili znów wraca mnie do pulpitu. Co zrobić???
Westess krutue szaleń
FilipWdex
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 28 cze 2008, 19:25

Post autor: FilipWdex »

a mi wyskakuje błąd aplikacji co z tym zrobi? zainstalowałem ten patch co mówiliście wyżej i nastawiłem zgodnosc z windowsem a błąd mi nadal wyskakuje najczęściej gdy zrobie jakis zły ruch. teraz ten błąd mi wyskakuje i nic nie robie tylko se pacze na moje ludziki jak se chodza :) a tak dobrze mi idzie(pierwszy raz :mrgreen: )jak ktos tez mial taki błąd i go naprawil to prosze napiszcie
ODPOWIEDZ