Gra sie tnie :/

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Renixon
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 06 sie 2007, 16:52

Gra sie tnie :/

Post autor: Renixon »

Na starym kompie nie mialem problemu z tym, ale mi sie zepsul... wiec mam nowy duzo lepszy i mam windowsa "Vista" 2.2ghz dwurdzeniowy 1gb ramu... a karta graficzna to NVIDIA geforce 8400 GS :)

Sciagnalem gre zainstalowalem włączam, a tu w menu mi myszka sie tnie wchodze na misje jako tako klikne na oddzial i kaze im gdzies isc to sie przycina i myszka i wykonanie polecenia nawet jak klikam w ustawienia podczas grania to musze to z 10 razy kliknac zeby zadzialalo moze ktos mi pomoc?? Sciagalem 2 versje KM i w kazdej sie tnie(z dwoch innych zrodel)

//popraw błędy w swoim poście!
//lucbach
[/
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 07:53 przez Renixon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Za dobry komp. (żart) :lol:
Zainstaluj Windowsa XP, a problem na pewno zniknie.

Na Viście Kam nie działa poprawnie są wyjątki. :wink:
Renixon
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 06 sie 2007, 16:52

Post autor: Renixon »

ja pier.... nie da sie jakis programow zainstalowac zeby to naprawic plx.... bo innego wyjscia nie ma :/ mieszkam na takim zadupiu ze nikt tu XP nie ma, a do tego nie da! xD
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

Hmm, ja pamiętam że bez niczego komp ciągnoł 100% procka,
wyłączyłem dumprep 0 -k, i działa normalnie. Nie wiem czy na
viście też się tak da. Chyba że masz za dużo innych programów
odpalone które zabierają procka. Na viscie praktycznie nic nie działa
a co dopiero z takich gier jak KaM. :P
Obrazek

Obrazek
Renixon
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 06 sie 2007, 16:52

Re: Gra sie tnie :/

Post autor: Renixon »

aha fajnie :(..... to lipa z mojego grania... KM_TPR.exe , .. , 50, 34364k, KM TPR(mam 50% procesora na tej grze!?)
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 07:57 przez Renixon, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum
Posty: 130
Rejestracja: 26 lip 2007, 16:47

Post autor: bartek007 »

Hej miałem prawie taki sam problem na tym przeklętym systemie, tylko mi gra działała za szybko :zraniony: . Mi pomógł, najlepszy wg. mnie, XP-ek.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Renixon
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 06 sie 2007, 16:52

Post autor: Renixon »

zna ktos jakis program ktory mi poleprzy granie w km?
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

niestety nie ma czegoś takiego. ;)
Obrazek

Obrazek
Renixon
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 06 sie 2007, 16:52

Post autor: Renixon »

zycie jest ciezkie .... a czy sp1 do visty naprawi mi ten problem??
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

sp1 także nic nie pomoże. :P
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ