PROBLEM / POMOCY

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

fopik
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:31

Post autor: fopik »

Słusznie napisałeś że na 99 %. Ten 1% zaważył dalej ten sam problem gra zawiesza się po około 15 minutach rozgrywki.
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

Ehh, no nie wiem co jeszcze mogę ci zaproponować lecz
coś na pewno da się zrobić żeby to działało. Twoja ostatnią
nadzieją według mnie jest re-instalacja gry, zainstalowanie
najnowszego patcha. Po usunięciu gry najlepiej przeczyścić
kompa Ccleaner. Link poniżej.

http://www.piriform.com/2008/3/25/ccleaner-v206
Obrazek

Obrazek
fopik
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:31

Post autor: fopik »

To także na nic się zdało.
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

Może masz jakąś wadliwą instalkę? Wrzucę moją na sendspace
i zobaczysz czy wtedy zadziała. :P Kończą mi się pomysły. :P

http://www.sendspace.pl/file/hbYnm6se/
Moja instalka.
Obrazek

Obrazek
fopik
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:31

Post autor: fopik »

Może masz jeszcze jakiś pomysł? :niedowiarek:
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

Według mnie, twoją ostatnią i jedyną (tak mi się wydaje) już
deską ratunku jest format dysku. :(

Podałem wszystkie przypadki z którymi mogło się to stać
ale tera to już nie mam pojęcia. Sry że nie pomogłem. :oops:
Obrazek

Obrazek
Althernal
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 11 maja 2008, 12:46

Post autor: Althernal »

Witam!
Jestem nowy i mam ten sam problem. Próbowałem wielu rzeczy:
1. Nie mogę zainstalować NetFramework bo pisze, że mam już odpowiedni.
2. Instalowałem patcha i przed, i po było to samo.
3. Instalowałem SR2.
4. Zaznaczałem rozdzielczość, kolory, zgodność, nic nie działało.
5. Format odpada - komputer jest nowy i spełnia wymagania.
Jakieś inne rady?
ODPOWIEDZ