Gra przez sieć - problem

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gibson
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 28 kwie 2008, 20:14

Gra przez sieć - problem

Post autor: Gibson »

Witam!
Chciałem zagrać przez sieć w K&M TSK. Mam IP wew. (router, neo) a kumpel
zew. (neo). Zrobiliśmy sieć przez hamachi, ja zakładam a gdy on chciał wbić
to w oknie aktywne gry nic nie było... W czym problem?
Proszę o pomoc!
Pozdrowienia!
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

Musi działać. Jeśli nie to popełniliście błąd podczas
konfiguracji. Przelećcie cały proces jeszcze raz. ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Gibson
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 28 kwie 2008, 20:14

Post autor: Gibson »

Ok
ODPOWIEDZ