Niewłaściwe mapy w kampanii TSK

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
smaller
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 19 maja 2008, 11:22

Niewłaściwe mapy w kampanii TSK

Post autor: smaller »

Powitać!

Mam problem - podczas gry w kampanię TSK gram na innych mapach, niż powinienem. Różnią się od tych opisanych na waszej stronie (a także od tego, co pamiętam z grania x lat temu). Jaka może być tego przyczyna? Czy może to być kwestia zainstalowania TPR? Dołączam screena z planszą numer 4 (z góry przepraszam za jakość, hypersnap nie daje rady z capturingiem w uberkonfiguracji K&M ;)), notabene bardzo trudną. Tu moje drugie pytanie - czy gdzieś znajdują się mapy kampanijne do ściągnięcia? Zdecydowanie wolałem te typowe :F

EDIT: dołączam screena z mapy nr 5.
Nie śmiać się za głośno.
Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya »

To są screeny z kampanii w TPR. Musisz wejść do menu i tam włączyć TSK, ale niektóre misje w TSK na płytce TPR są zmienione, wystarczy ściągnąć odpowiednie patche i będzie stare dobre TSK.
Awatar użytkownika
smaller
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 19 maja 2008, 11:22

Post autor: smaller »

Otóż i jest stare, dobre TSK :) Tak się zastanawiałem, czy ja jestem taki tępy, że czwartej misji przejść nie potrafię... Dopóki się nie zorientowałem, że jednej wioski broniła armia rzędu 100-150 żołnierzy... A zostały jeszcze trzy :D Że o wieżach nie wspomnę... Teraz powinno pójść z górki, dzięki wielkie za pomoc!
Nie śmiać się za głośno.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Na koniec tylko dodam, że Dark Lord na swojej nowej stronie (dział "Download") zrobił coś, co nazwał "back-up". Umieścił tam oryginalne pliki obu kampanii, żeby nadpisać je w przypadku ich utracenia.

Zamykam temat, bo problem rozwiązany.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Zablokowany