Help,pomocy,ratunku!!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Elanar
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2006, 17:14
Lokalizacja: Lipno

Help,pomocy,ratunku!!

Post autor: Elanar » 16 sty 2006, 17:31

Kupiłem KAM TSK i jak klikam na instalację to pojawia się informacja ]16-bitowy podsystem windows ten plik systemowy nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows cała wiadomość jest dłuższa. Jak coś mogę napisać ją w całości tylko POMÓŻCIE MI !! Mam windows xp. HELP. :cry: [/b]
Gierki moje kochane ja myśleć o was nie przestane.

Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 » 16 sty 2006, 23:19

tez to mialem napisze ci jak to naprawic

:arrow: Mój komputer
:arrow: dysk c, windows
:arrow: repair
:arrow: tam na tym bledzie co wyskakuje pisze nazwa pliku podasz mi jesli ja znasz to z pliku repair wycinasz ten plik
:arrow: wchodzisz do system32
:arrow: i tam go wklejasz

tylko ostrzezenie zanim to zrobisz napisz mi ta całą informacje !!!

narazie nie stosuj sie do instrukcji

napisz mi to to ci napisze dokładniejszą :szczerzy:
Obrazek

Elanar
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2006, 17:14
Lokalizacja: Lipno

Post autor: Elanar » 17 sty 2006, 19:27

16-bitowy podsystem Windows
C:\ WINDOWS\ SYSTEM32\ AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk ,,zamknij", aby zakończyć działanie aplikacji. Mam do wyboru jeszcze,,ignoruj" ale obojętnie co wcisnę nic się nie dzieje. PS W końcu ktoś mi pomógł, z góry dzięki!! :szczerzy:
Gierki moje kochane ja myśleć o was nie przestane.

Elanar
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2006, 17:14
Lokalizacja: Lipno

Post autor: Elanar » 18 sty 2006, 19:37

Niestety nie udało się :smutny: . Jak to zrobiłem to po kliknięciu na instalkę i tak nic się nie dzieje. Tylko ta wiadomość nie wyskakuje ale instalowanie i tak się nie włącza :( dlatego apeluję do wszystkich- POMOOOOCYY.
Gierki moje kochane ja myśleć o was nie przestane.

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 18 sty 2006, 20:29

a jest to oryginał? bo może od kolegi kupiłeś (z błędami jakimiś)...

Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 » 18 sty 2006, 21:39

ech raczej nie sadze jesli bald sie nie wyswietla to jest wina plyty nie windowsa :!:

jesli po resecie kompa jak skopiowales ten plik niedzialalo to trzeba uzyc alternatywnych srodkow :twisted:
Obrazek

Elanar
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2006, 17:14
Lokalizacja: Lipno

Post autor: Elanar » 23 sty 2006, 20:28

Płytka jest nowiutka i orginalna. Spróbuje jeszcze ściągnąć gierke jak też nie wejdzie to znaczy, że to nie wina płyty. :!:
Gierki moje kochane ja myśleć o was nie przestane.

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 25 sty 2006, 21:03

Eleanarze, skąd masz nowiutką, oryginalną płytkę? Gdzieś jeszcze sprzedają?!
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Elanar
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2006, 17:14
Lokalizacja: Lipno

Post autor: Elanar » 27 sty 2006, 19:34

W necie In-book jeśli dobrze pamiętam.
PS. Jak mi nie wejdzie to za jakię 2 tygodnie będe ją sprzedawał. Jak ktoś chce kupić niech pisze na moje gg 6460238
Gierki moje kochane ja myśleć o was nie przestane.

ODPOWIEDZ