Runtime visual 6.0 basic

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 02 sty 2009, 22:25

Powiedz konkretnie, jaki błąd.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum
Posty: 400
Rejestracja: 27 sty 2008, 18:48
Lokalizacja: Podmostowice pod Kielcami

Post autor: doman100 » 02 sty 2009, 22:28

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono fmod.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Właśnie to wyskakuje.
Westess krutue szaleń

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 02 sty 2009, 22:31

To jest po prostu nienormalne:
-na Viscie Basic chodzi płynnie, nie trzeba Runtime Visul Basic 6 do SR2,
-Na Viscie Premium przycina się i trzeba Runtime Visul Basic 6,
-na Viscie Business przycina się, ale nie trzeba Runtime Visul Basic 6.
Powiedzcie mi: gdzie w tym sens?? :roll:
Już sam nie wiem, co może pomóc...
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 02 sty 2009, 22:31

http://kuba11100.c0.pl/kam/other/KaM_DLL_files.zip
Wypakowujesz i wklejasz do katalogu z grą.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 15:33 przez kuba11100, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum
Posty: 400
Rejestracja: 27 sty 2008, 18:48
Lokalizacja: Podmostowice pod Kielcami

Post autor: doman100 » 02 sty 2009, 22:35

Nie nie i jeszcze raz nie teraz brakuje pliku binkw32.dll . Jestem załamany. Jakby mój laptopik nie był tak drogi to bym go miotnął o ziemię.
Westess krutue szaleń

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 02 sty 2009, 22:39

Czy na pewno wkleiłeś poprzednie pliki (patch) do katalogu głównego? One same nie zadziałają - to są tylko niektóre pliki.

Z czego wiem te .dll-ki są dodawane przy instalacji.

//linki usunięte - wszystkie .dll-ki są w archiwum dwa posty wyżej
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 15:35 przez kuba11100, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum
Posty: 400
Rejestracja: 27 sty 2008, 18:48
Lokalizacja: Podmostowice pod Kielcami

Post autor: doman100 » 02 sty 2009, 23:13

Już jest wszystko dobrze. Wreszcie!!! Teraz już mogę normalnie grać. Dzięki że tak się udzielaliście żeby mi pomóc. Jesteśmy naprawdę fajną społecznością.
Westess krutue szaleń

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 02 sty 2009, 23:41

Nie ma za co. Dziękuj kubie11100, to on rozwiązał największy problem :usmiech:
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

luksky92
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 23 mar 2011, 21:03

Post autor: luksky92 » 23 mar 2011, 21:06

A mi nadal nie dziala dodatek do tej gry, kopiuje wszystko jak tutaj mowicie i jak właczam plik KM_TRP.exe to gra próbuje się właćzyć lecz ekran robi się czarny i wszystko stoi, proszę o ,pomoc.

Awatar użytkownika
Phoenix_PL
Użytkownik Forum
Posty: 68
Rejestracja: 08 sty 2011, 18:00

Post autor: Phoenix_PL » 24 mar 2011, 06:45

ech... człowieku, wgraj patcha na DirectDrawa jak nie wgrałęś (dzial DOwnloads naszej strony, Windows Vista/7 fix)
Woot...
Powracam ^^

ODPOWIEDZ