Mam Problem Z Instalacja gry

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
morlok90
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 20 lut 2006, 11:47

Mam Problem Z Instalacja gry

Post autor: morlok90 » 20 lut 2006, 12:26

gdy chce zainstalowac gre wyskakuje mi blad "C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOexe.nt. i pisze ten plik nie nadaje sie do uruchomnienia aplikacji systemu ms-dos lub microsoft windows ........itd"prosze o pilna odpowiedzi

Awatar użytkownika
tick
Zbanowany
Posty: 178
Rejestracja: 21 sty 2006, 22:12
Lokalizacja: Łódz

Re: Mam Problem Z Instalacja gry

Post autor: tick » 20 lut 2006, 23:47

morlok90 pisze:gdy chce zainstalowac gre wyskakuje mi blad "C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOexe.nt. i pisze ten plik nie nadaje sie do uruchomnienia aplikacji systemu ms-dos lub microsoft windows ........itd"prosze o pilna odpowiedzi

jaki masz system?????
pozdro

morlok90
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 20 lut 2006, 11:47

Post autor: morlok90 » 21 lut 2006, 16:36

mniejsza o to co wczesnij napisalem jakos udalo mi sie to zrobic.chcialem se zagrac przez seci z kuplami w knight of merchant v1,3 i u mnie dalo sie wejsci tylko na polaczenie ipx dla direct play a u nich na reszte ale nie mogli wejsci na to co ja mam win xp prosze o pomoc

Awatar użytkownika
tick
Zbanowany
Posty: 178
Rejestracja: 21 sty 2006, 22:12
Lokalizacja: Łódz

Post autor: tick » 21 lut 2006, 20:35

po pierwsze masz cos takiego jak poradnik po drugie twoje ip naj prosciej to sprawdzic obok zegara tam masz takie małe dwa ekraniki wejdziesz w to i masz zakładke tam masz ip swoje adresata to im podajesz oni tak samo wchodza tylko ze sie podłanczaja pod twój serwer wiencej szczegołow masz w poradniku gry sieciowej

pozdro i powodzenia

morlok90
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 20 lut 2006, 11:47

Post autor: morlok90 » 21 lut 2006, 22:28

a jak mam hamachi to tez ip tego mozna podac .chodzi ci o to ze mam wejsci na poloczenie internetowe ??????????????? tam cos pisze poza tym tylko tam wyswietla sie prosiba o ip
:coongada::

Awatar użytkownika
tick
Zbanowany
Posty: 178
Rejestracja: 21 sty 2006, 22:12
Lokalizacja: Łódz

Post autor: tick » 22 lut 2006, 12:13

pierozek wejdz se do poradnika gry sieciowej tam mr super wykształcony setman poswiencił duzo czasu aby objasnic gre sieciowa jest nad twoim postem który załozyłes jest taki zajefajny młoteczek to chyba poznasz
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=20
a tu masz taki mały link do owego poradnika jak bys nie trafił
pozdro
powodzenia

Awatar użytkownika
tick
Zbanowany
Posty: 178
Rejestracja: 21 sty 2006, 22:12
Lokalizacja: Łódz

Post autor: tick » 22 lut 2006, 12:16


morlok90
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 20 lut 2006, 11:47

Post autor: morlok90 » 22 lut 2006, 21:59

Dzieki to by bylo na tyla

Pozdro

ODPOWIEDZ