Zabojcza szybkosc gry

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Zabojcza szybkosc gry

Post autor: kamtpr »

Problem dotyczy pierwszej czesci gry Knights and Merchants w ktorej jest tylko TSK. Gry uruchamiam gre jest ok, ale gdy ruszam myszka to po prostu ekran przesuwa sie w takim tempie ze nie moge sobie dobrze pograc, nawet super mega delikatny ruch mycha nie pomaga ?!
Druga czesc gry co prawda zawiera TSK i TPR i to mi wszystko dziala bez zarzutu, ale rzucam ten problem bo moze ktos ma pomysl jakis :)
Awatar użytkownika
Dumdas
Użytkownik Forum

Post autor: Dumdas »

Trzeba ustawić w menu ruchliwość myszki na 1, zobaczyć czy ok, jak nie to na 0 i powinno grać.
Nick w KaM Remake: Argo [PL].
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Hehe rada w sumie nie jest zla ale gdyby byl to problem tego typu to bym go dawno dawno rozwiazal i nie dawal bym takiego tematu. Oczywiscie rada nie dziala (juz to kiedys sprawdzalem)

Ps moze troche zle sprecyzowalem problem --> chodzi o to ze gdy myszka dojezdzam do krawedzi ekranu w celu przesuniecia mapy to wszystko leci odrazu na gore i nawet lekki ruch nie pomaga :(
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Patrz --> W KaM:TSK niestety nie ma na to rady, jak chcesz, żeby ci się tak nie robiło - załatw sobie TPR. -->tak napisal Cav

Ja mam TPR ale chcialem po prostu naprawic sobie I czesc gry, lecz teraz juz mam na to odpowiedz bo Cav bardzo jasno to napisal.

Temat do zamkniecia :)
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.