Poradnik gry sieciowej

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum
Posty: 169
Rejestracja: 15 paź 2007, 17:13
Lokalizacja: Jeszcze tego nie ustaliłem.

Post autor: Omnixus » 17 paź 2007, 22:25

Uuu sorka jakies błędy mi wyskakiwały i nie wiedzałem że aż tyle wyskoczyło.
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"

Artanis
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 06 sie 2005, 14:07

Post autor: Artanis » 31 maja 2008, 09:52

Witajcie ;]

Daaawno mnie tu nie było, wpadłem sprawdzić czy może udało się już rozwiązać problem z sejwowaniem przy grze multiplayer... Jak sądze nie udało się? ;)

pozdrawiam ;]

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 31 maja 2008, 09:58

Hoho, jesteś starszy ode mnie na tym forum. Takiego "powrotu" się nie spodziewałem. Zapisywać w grze się nie da, jednak znajdziesz na forum znacznie więcej ciekawych rzeczy, które powinny Cię zainteresować bardziej niż gra sieciowa. Dla przykładu - możliwość stworzenia własnych misji. Pobuszuj, poczytaj, ogarnij nowości. :)

Artanis
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 06 sie 2005, 14:07

Post autor: Artanis » 01 cze 2008, 20:40

No, myślę że się przyjrzę co tu nowego :)

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

GRA

Post autor: Kamson » 08 cze 2008, 01:53

jednak ja będe grał przez sieć lan a ten program hamachi to on jest potrzebny do tibi heh jak ktos będzie chciał pograć pisać na gg 11453615 8-)

Awatar użytkownika
BojarPL
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 24 cze 2008, 20:04
Lokalizacja: Łódź

Post autor: BojarPL » 25 cze 2008, 19:22

Witam, mam problem, chciałem pograć z kolegą przez neta. Niestety ja mam internet dzielony przez router na 2 komputery, kolega też ma podciągnięty internet od matki. Chcieliśmy postawić serwer i jakoś nie wychodzi na znalezienie się na wzajem. Jest na to jakaś rada? :cry:

pietrzu89
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 23 lis 2010, 18:07

Post autor: pietrzu89 » 23 lis 2010, 18:19

Jak zagrać na lanie przy połączeniu dwóch lub wiecej komputerów bezprzewodowo w KaM???????

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 23 lis 2010, 18:38

Wystarczy zadać pytanie w jednym miejscu.
Zerknij do sąsiedniego tematu.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ