Poradnik gry sieciowej

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

ważniak

Post autor: Kheli » 06 gru 2005, 20:24

Halabardnik się znalazł... oczywiście że grać mogę - nie mogę gry zakładać geniuszu (bynajmniej według poradnika gry sieciowej)... wiem że to co piszę, jeszcze do tego zakutego łba niedotarło, ale mnie to akurat nie obchodzi... :x

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 06 gru 2005, 20:51

1. nie obrażaj mnie
2. Jeszcze pikinier, a nie halabardnik
3. jesli mozesz grać, możesz też zakładać gry. :wink:
Obrazek

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

games

Post autor: Kheli » 06 gru 2005, 22:33

Setman pisze: 1. nie obrażaj mnie
2. Jeszcze pikinier, a nie halabardnik
3. jesli mozesz grać, możesz też zakładać gry. :wink:
Ad. 1. stwierdzam fakt
Ad.2. według gry - masz rację... choć na logikę jest to pomyłka w nazwaniu postaci
Ad. 3. Nie wiem czy mogę grać, czy nie mogę... jeśli ktoś chce ze mną wpierw zagrać (nie, jeszcze nie ty Setmanku) niech na gg daje... jak se tak z kilka razy przez sieć zagram - i założe i nie założe - zagram z tobą gościu na S

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 08 gru 2005, 16:42

Prosze, żebyście się uspokoili. Temat jest po to, żeby sobie pomagać, a nie po to, żeby się obrażać i być niemiłym.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 21 gru 2005, 00:33

rozumiem... przepraszam, już nie zmieniam tematu... mam nadzieję, że oni się też uspokoją (szczególnie ten Setman) i wrócimy razem do tematu... :wink:

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 03 sty 2006, 18:23

lucbach, proponuję wyrzucić ten poradnik i przykleić ten nowy :)


odp.
Obrazek

ciapek_1986
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 11 sty 2007, 20:47

Post autor: ciapek_1986 » 11 sty 2007, 20:54

witam was jestem tutaj poczatkujacy na tym forum w gre gram z przerwami 8 lat

i od dzis chcialem zaczac grac z kumplem przez neta i wszystko dziala stworzylismy gra ale jak sie nam wlacza to sie nam scina i wyskauje jakies okienko informacja siecowa :/ przez to moze takie cos byc??

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 26 lut 2007, 19:31

http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=213

zajrzyj tutaj. masz objasnione co i jak.

jesli sie scina to wylaczcie tez zapore, moze troche pomoze.
Obrazek

ODPOWIEDZ