Błąd w 9 misji

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Dawac
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 22 cze 2009, 17:16
Lokalizacja: Poznań

Błąd w 9 misji

Post autor: Dawac »

Witam

Mam problem z 9 misją TSK w TPR

po 2 godzinach i około 33 minutach

wyrzuca mi błąd.

Próbowałem już reinstalować grę , ściągałem też patch usuwałem budynki a nawet wyzbywałem się wojsk i nic.


Wiem że zawsze jest opcja z kodami ale to traci sens :(




Sygnatura błędu

AppName: km_tpr.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: km_tpr.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00021197
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum
Posty: 256
Rejestracja: 05 cze 2008, 10:38
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: PinCheR »

Jest jedna metoda: spróbuj przejść grę w czasie krótszym niż te 2h 33min :P
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
Wojtek#14
Użytkownik Forum
Posty: 20
Rejestracja: 30 maja 2009, 18:33

Post autor: Wojtek#14 »

Ja kiedyś miałem taki problem z misją 7. Zainstalowałem grę od nowa i wszystko było w porządku. :)
"Kto nic nie wie, musi wierzyć we wszystko"
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Re: Błąd w 9 misji

Post autor: Joker »

[quote="Dawac"]Witam

,,Mam problem z 9 misją TSK w TPR'' 9 misja TSK w TPR ??

To to jest w końcu misja w TPR czy TSK bo ja jestem juz głupi
:coongada:: :glupek:
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

Płyta TPR zawiera w sobie i kampanię TSK i kampanię TPR. Jest też samo TSK na jednej płytce bez TPR. Koledze zapewne chodziło o TSK na płytce z TPR. :cyklop:
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker »

No wiem Kamyku ale kolega mógł to bardziej sprecyzować np. ,,Mam problem z misją numer 9 w kampanii TSK
a on napisał mam problem z misją 9 TSK w TPR
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Dobrze napisał. ;)
Precyzyjniej się nie da.
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker »

to ja już jestem głupi :||: :zamurowany:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Kamyk wszystko ładnie wyjaśnił.
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker »

Oki oki ja zrobiłem błąd :glupek: :mrgreen:
ODPOWIEDZ