PROBLEM Z CHLEWEM

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

OMETI
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 01 lip 2009, 22:59

PROBLEM Z CHLEWEM

Post autor: OMETI » 01 lip 2009, 23:07

MOJ HODOWCA W CHLEWIE ZACHOWUJE SIE DZIWNIE . ZBOZE DOSTARCZAM DO CHLEWU ALE NIE PRODUKUJE MI MIESA ANI SKORY . I TO POWTARZA SIE ZAWSZE CZASEM JEDNAK CO 10 PROBA PRODUKCJI DAJE SKORE I MIESO . POMOCY!!!!!!!!!! NIE MOGE PRZEZ TO PRODUKOWAC WOJAKOW ANI KIELBAS. OCZYWISCIE ZBOZE ZNIKA.

Awatar użytkownika
stonka
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 19 sty 2009, 13:30
Lokalizacja: Kraków

Post autor: stonka » 02 lip 2009, 09:02

Myślę ze powinieneś zainstalować SR2. Jeśli masz TPR to mozliwe ze sie sie tak dzieje. tak samo mnie sie wyswietlał raport o błędach i wywalało grę. Jak zainstalowałem SR2 wszystko było ok



!!!! SZTURMEM ICH !!!!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 02 lip 2009, 09:43

A mi się wydaje, że to normalne, 1szt. zboża =/= 1 świnia i 1 płat skóry. To zawsze trwa trochę czasu. I WYŁĄCZ CAPS LOCKA.
stonka pisze:!!!! SZTURMEM ICH !!!!
Do tego służy podpis.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 02 lip 2009, 09:45

Popieram SR2 poprawia błędy w grze też go mam i narzie nic mi się nie dzieje. :wink: A jeżeli nie wiesz gdzie go szukać proszę bardzo o tutaj >> http://www.knights.sztab.com/download/sr2_polish.exe :D

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Re: PROBLEM Z CHLEWEM

Post autor: Joker » 02 lip 2009, 09:48

OMETI pisze: NIE PRODUKUJE MI MIESA ANI SKORY . I TO POWTARZA SIE ZAWSZE
nie czytałeś kuba?? :zamurowany: Nieprodukuje czyli nie :roll: wiem , że to wolno idzie ale mu wogóle nie chce robić.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Re: PROBLEM Z CHLEWEM

Post autor: kuba11100 » 02 lip 2009, 10:12

Joker pisze: nie czytałeś kuba?? Nieprodukuje czyli nie, wiem , że to wolno idzie ale mu wogóle nie chce robić.
OMETI pisze:CZASEM JEDNAK CO 10 PROBA PRODUKCJI DAJE SKORE I MIESO .
Owszem, czytałem.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 13 maja 2006, 12:00
Kontakt:

Post autor: Wubek » 02 lip 2009, 10:18

kuba11100 pisze: A mi się wydaje, że to normalne, 1szt. zboża =/= 1 świnia i 1 płat skóry. To zawsze trwa trochę czasu. I WYŁĄCZ CAPS LOCKA.
Zawsze mi się zdawało, że za 1 szt. zboża świnka rośnie 'o 1 poziom'. Hum..
I DZIĘKI ZA RADĘ, TERAZ ŁATWIEJ MI SIĘ PISZE :mrgreen:

OMETI
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 01 lip 2009, 22:59

Post autor: OMETI » 02 lip 2009, 23:17

mam sr3 beta zainstalowane i to samo nawet resetowalem misje 2 i nic. dalej to samo poprostu wyglada to tak ze w chlewie przybywa swin ale hodowca pracuje normalnie lecz bez produkcji skor oraz miesa

Awatar użytkownika
1KB1
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 30 maja 2009, 17:54

Post autor: 1KB1 » 04 lip 2009, 12:14

Nie denerwuj mnie, człowieku :lol: - to NORMALNE ! W stajni też nie wystarczy 1 zboże, żeby mieć konia!

OMETI
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 01 lip 2009, 22:59

Post autor: OMETI » 04 lip 2009, 13:18

tylko jesli hodowca zuzywa 5 lanow na jakis plat skory to troche przesada nie mozna wogle produkowac wojscka kiedys tak nie bylo jak pamiam . dopiero jak weszla ta nowa wersja która sie nie wiesza.

ODPOWIEDZ