PROBLEM Z CHLEWEM

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
SobonPiotrQ
Użytkownik Forum
Posty: 78
Rejestracja: 24 maja 2009, 19:04
Lokalizacja: Radom-Zajezierze-Jastrzębia

Post autor: SobonPiotrQ » 04 lip 2009, 13:44

OMETI pisze:tylko jesli hodowca zuzywa 5 lanow na jakis plat skory to troche przesada nie mozna wogle produkowac wojscka kiedys tak nie bylo jak pamiam . dopiero jak weszla ta nowa wersja która sie nie wiesza.
Można bez problemów. Widzisz, w tej grze można mieć więcej niż jeden budynek danego typu. Przy dziesięciu gospodarstwach i pięciu chlewach świń będziesz miał tyle, że nie będziesz wiedział co z nimi robić. Mi zawsze do dobrej armii wystarczy budowa ok. siedmiu gospodarstw i trzech chlewów.

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 06 lip 2009, 11:37

Ponadto, jest też coś takiego jak "podział towarów" - zmień w chlewie z 3 na 5 - i będzie cacy, ale tylko wtedy, gdy chlewów będziesz miał kilka - polecam 3 - i zawsze będą pełne ziarna dla świnek.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

PanTadeusz
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 04 lut 2014, 10:12

Post autor: PanTadeusz » 04 lut 2014, 10:14

Wszystkie odpowiedzi udzielone w tym temacie są tak samo przydatne jak rower podczas pływania.

Ten sam problem z wersją na steam.

Bo_co
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Posty: 326
Rejestracja: 27 sty 2012, 18:02
Lokalizacja: Poznań / Jarocin

Post autor: Bo_co » 04 lut 2014, 12:39

Możliwe, że treść tych postów jest przestarzała.
Masz pytania, pytaj mnie.

PanTadeusz
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 04 lut 2014, 10:12

Post autor: PanTadeusz » 04 lut 2014, 12:41

Mam ten sam problem z chlewem co przedmówca.

ODPOWIEDZ