GRA SIĘ WYŁĄCZA
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
stonedbastard
- Użytkownik Forum
GRA SIĘ WYŁĄCZA
witam. wiem ze moj problem byl juz poruszany na forum i probowalem wszystkie podane mozliwosci i nic. gra nadal wywala do windowsa. probowalem juz kilka wersji KM TPR i nic, kazda z nich patchowalem sr2pl i nic, nawet sr3 i tez nic. nie wiem jak to naprawic i gdzie tkwi problem. chodzila mi ta gra na kompie wylaczala sie, patchowalem i bylo ok. teraz nic to nie daje. mam Windows XP Professional Corporate SP3 DT 09 v1.1 [PL]. liczę na waszą pomoc bo ja juz nie mam pomyslow. z gory dzieki.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Re: GRA SIĘ WYŁĄCZA
A cóż to takiego? Nigdy nie wiesz, co siedzi w takiej zmodyfikowanej wersji Windowsa. Czy nie lepiej byłoby ściągnąć... tfu.stonedbastard pisze:Windows XP Professional Corporate SP3 DT 09 v1.1 [PL]
Nie napisałeś ważnej rzeczy: w którym konkretnie momencie Ci się wyłącza. Jeszcze przed filmikami, w menu, przy ładowaniu misji, w trakcie misji...
-
stonedbastard
- Użytkownik Forum
moment jest w trakcie gry. misji tsk lub tpr jak rowniez w wybranych misjach. wywala do windowsa po jakis 5-15minutach. takze nie da sie nic zrobic, nawet nie zdaze krolestwa rozbudowac. jakies pomysly jak to zrobic?? bede zoobowiazany. a ten windows to jest xp pro tylko ze jest z dodatkami np sp3 itp.
-
stonedbastard
- Użytkownik Forum
moment jest rozny niezaleznie od kampanii jak rowniez w wybranych misjach, instalowalem gre kilkakrotnie i za kazdym razem tak bylo, nie od zapisanych gier, poprostu mnie wywala do win z raportem o bledach i czasem po 15 minutach a czasem nawet po minucie, takze gra jest niemozliwa. to chyba jakis blad w windowsie bo tyle wersji sciagalem i nic. jakis pomysl oprocz przeinstalowania?
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Od jakiegoś konkretnego zdarzenia (np. instalacja programu, sterownika) się tak dzieje?chodzila mi ta gra na kompie wylaczala sie, patchowalem i bylo ok. teraz nic to nie daje
Powiem jeszcze raz, nie używaj przyspieszenia podczas walki - gdy tak robiłem nie obyło się bez błędu.
Kombinowałeś coś z trybem kompatybilności? Niektórym pomaga, niektórym pogarsza sprawę.
-
stonedbastard
- Użytkownik Forum
po formacie nie chce dzialac normalnie. bez przyspieszenia sie wylacza. teraz wgralem ponownie i po 30 s wywala do windowsa. a o co chodzi z tym trybem kompatybilności i jak mam to zrobic? a jesli mowisz ze u niektorych jest po tym jeszcze gorzej to co masz na mysli? razem moze rozkminimy i bede mogl cieszyc sie gra. pozdrawiam
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
We właściwościach programu (lub skrótu do niego) są różne zakładki, w jednej z nich można ustawić "zgodność" ze starszymi Windowsami - niektórzy mówili, że coś daje; ja tam miałem tylko dodatkowe lagi.
Pomysły mi się kończą.
Czy wcześniej (przed formatem) też używałeś tego zmodyfikowanego Windowsa? Jak nie, to może właśnie on powoduje problem.
Pomysły mi się kończą.
Czy wcześniej (przed formatem) też używałeś tego zmodyfikowanego Windowsa? Jak nie, to może właśnie on powoduje problem.
-
stonedbastard
- Użytkownik Forum