GRA SIĘ WYŁĄCZA

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 30 paź 2009, 15:16

Wymyśliłem drastyczną metodę: Spróbuj zainstalować demo TPR. Może ono będzie działało? Wtedy mógłbyś wklejać misje z oryginalnego TPR, no i dałoby się grać, choć bez patcha SR2 (czy tam SR3, co kto woli).
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 30 paź 2009, 15:51

Jeśli się wyłącza na samym starcie to zobacz, czy przyspieszenie sprzętowe grafiki (lub jakoś podobnie) jest ustawione na pełne - PPM na pulpit -> właściwości -> ustawienia -> zaawansowane i tam poszukaj.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

papiqu
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 01 sty 2008, 16:34
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Post autor: papiqu » 30 paź 2009, 21:31

przyspieszenie sprzetowe jest ustawione na pełne, zmienialem to troche ale nic nie dało, probowalem tez zmienic aby gra po właczeniu miala 256 kolorów, pisało ze przy grach moze to cos dac ale w tym przypadku nic.

Awatar użytkownika
Toczek
Użytkownik Forum
Posty: 97
Rejestracja: 29 sie 2009, 21:34
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Toczek » 31 paź 2009, 17:19

Zamiast K&M powinni sklecić jakiś emulator, bo o ile pod XP to czasem da się zhakować, to dam głowę że pod Windows 7 zdechnie już do reszty i w razie czego będę sobie mógł pooglądać screeny, a nie wypróbować nowe misje...
http://farmersi.pl - polecam wszystkim, którzy cenią sobie wymagającą myślenia rozgrywkę na poziomie.

papiqu
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 01 sty 2008, 16:34
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Post autor: papiqu » 03 lis 2009, 21:44

czyli nic sie nie da z tym zrobić?

Awatar użytkownika
Zontey
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 27 wrz 2009, 20:01

Post autor: Zontey » 04 lis 2009, 23:43

Gra wyłącza Ci się tylko w misjach TPR? W kampanii TSK także występuje taki problem?

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 05 lis 2009, 13:08

A masz patcha SR2?? :roll:

papiqu
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 01 sty 2008, 16:34
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Post autor: papiqu » 05 lis 2009, 18:55

wyłacza sie na TPR i na TSK. mam patch sr 2 a nawet i sr 3 beta 6 chyba czy jaki tam byl

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 05 lis 2009, 20:38

Hmmm Arcydziwny błąd. Trudno, jeśli próbowałeś wszystkiego to może pora spróbować się do ,,ostateczności'' :o ?!
Ostateczności czyli Formata kompa :galy: Nie zmuszam ale jeżeli zależy Ci na knightsa and merchants.. Nie wiem może pomorze :niedowiarek: :arrow: :?:

papiqu
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 01 sty 2008, 16:34
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Post autor: papiqu » 05 lis 2009, 21:15

heh ale ja już wcześniej pisałem ze robiłem format. i dalej jest tak samo

ODPOWIEDZ