GRA SIĘ WYŁĄCZA

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 06 lis 2009, 07:01

:shock: :shock: Noto Knights and merchants Cię chyba nie lubi... :| Trudno ! Jeżeli coś wymyślę napiszę... :usmiech:

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 06 lis 2009, 15:55

Joker pisze:Nie wiem może pomorze :niedowiarek: :arrow: :?:
Nie, Mazowsze.

W ostateczności zostaje maszyna wirtualna; możesz spróbować, jeśli Twój komputer nie jest bardzo stary.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

papiqu
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 01 sty 2008, 16:34
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Post autor: papiqu » 06 lis 2009, 23:37

z tym sobie moj komp da rade, juz tak kombinowałem ale mialem problem z instalacja systemu, nie moglem zainstalowac sterowników, poprostu nie wiem jak to na wirtualnej maszynie zrobic

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 06 lis 2009, 23:57

W Virtualboksie: Urządzenia -> Zainstaluj dodatki (guest additions), w VMware chyba było podobnie.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Zontey
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 27 wrz 2009, 20:01

Post autor: Zontey » 07 lis 2009, 12:40

Jeśli gra się wyłącza przy jakiejś misji, spróbuj ją usunąć albo przejść szybko na kodach (wiem że to może nie rozwiąże problemu, ale może w innych misjach wszystko będzie działać i gra się nie wyłączy).

papiqu
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 01 sty 2008, 16:34
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Post autor: papiqu » 07 lis 2009, 20:35

o to chodzi ze przeskoczyc sie nie da, bo i tak dalej sie wylacza. Spróbuje z tym wirtualem, to chyba jedyne co mi zostało

Awatar użytkownika
Karol
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 14 lis 2009, 19:20
Lokalizacja: Kosierz

Post autor: Karol » 16 gru 2009, 17:40

Ja znam całkiem inny sposób, jeśli chodzi o to, że gra się wyłącza. :D
Sorki kilka więc napisze w punktach:

1. KaM : TPR jest grą, która nie do końca została zaprojektowana na Windows XP. :( bo sam gram na XP to wiem

2. Jeśli chcesz atakować, walczyć, bo zwykle na tym wychodzi gra, to unikaj centralnie ustawionego obrazu na bitwie :D

( PRAWDA, bo zazwyczaj od razu wywalało mnie do windowsa na bitwach, więc ustawiłem żołnierzy, gdzieś niedaleko potyczki był obraz i nasłuchiwałem się walki :D )

3. Najlepiej też skupiać uwagę na muzykę, która gra. W utworach TRACK 0 do TRACK 5 nie atakować, w pozostałych lać wroga do oporu :D

( Potwierdzam, też to skuteczna metoda :D )

4. Gdy włączysz jakikolwiek save to od razu obrazem przeleć całe swoje miasto. Każdy oddział poruszaj. Popatrz na wroga

( wiem, że to dziwne, ale zdarzało mi się tak że od razu wyszło do windowsa :)

5. NIGDY nie zapisuj, gdy idzie na Ciebie atak, to całkowicie wywala.

Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 16 gru 2009, 17:50

Na te wszystkie błędy zaradzi patch..

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 16 gru 2009, 19:39

Ad. 1, 2, 5 - Joker powiedział prawie wszystko (no, F8 w walce jeszcze może zaszkodzić)
Co do 3 i 4 - można również rzucić monetą i zobaczyć, co wypadnie.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

megadiabollo
Użytkownik Forum
Posty: 21
Rejestracja: 09 lut 2010, 17:36

aaaaaaaa

Post autor: megadiabollo » 10 lut 2010, 17:40

Zgodność windows 98/ME u mnie pomogło

ODPOWIEDZ