Witam
Mój problem polega na tym, iż podczas grania w pojedynczą misję, po zapisaniu gry i wczytaniu jej, przeciwnicy przestają się rozbudowywać. W FAQ pisze, by 2x zapisać gre itd. ale to nie działa
Czy jest na to jakaś rada, by ponownie zaczęli się rozbudowywać?
Mam zainstalowaną BETA6 SR3
Pozdrawiam
Nie, nie ma na to rady. SR3 beta 7 też bodajże tego nie rozwiązuje. Nie poprawia też on niczego w misjach pojedynczych.
Zresztą, do poważnej gry w KaMa misji pojedynczych nie polecam. Czysta strata czasu.
Już lepiej zagrać w kampanie, no i nowe misje (na stronie Lewina jest sporo ciekawych pozycji, u nas na forum też możesz znaleźć wiele niezłych, czasem lepszych od tych ze strony Lewina).
@rTeq pisze:Nie, nie ma na to rady. SR3 beta 7 też bodajże tego nie rozwiązuje. Nie poprawia też on niczego w misjach pojedynczych.
Zresztą, do poważnej gry w KaMa misji pojedynczych nie polecam. Czysta strata czasu.
Już lepiej zagrać w kampanie, no i nowe misje (na stronie Lewina jest sporo ciekawych pozycji, u nas na forum też możesz znaleźć wiele niezłych, czasem lepszych od tych ze strony Lewina).
Trochę szkoda aczkolwiek zgadzam się, że nowe misje = nowe możliwości toteż kampania NEW LANDS pobrana :>
W Twoje także miałem okazję grać - znakomite misje i fantastyczna zabawa
Do boju!
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam!
Cieszę się, że grałeś w moje misje i że dobrze o nich mówisz.
Szkoda jednak, że o nowych misjach pisze się tak mało, mimo, iż wielu ludzi w nie gra...
To najbardziej zniechęca, aby tworzyć kolejne.
Wielkie zainteresowanie i mało komentarzy na ich temat.