Windows 7 Problem

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Toporek
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 21 lis 2009, 20:37

Windows 7 Problem

Post autor: Toporek »

Mam windows'a 7 i wielki problem. Grafika w grze zepsuta, laguje myszka. Próbowałem ściągać różne patche i wersje. Nic to nie dało. Nie wyszukałem info na temat windowsa 7 na tym forum więc chyba nie zaśmiecam. Dzięki z góry za pomoc.
Awatar użytkownika
zen
Użytkownik Forum
Posty: 75
Rejestracja: 12 wrz 2006, 00:12
Lokalizacja: Płock

Post autor: zen »

:) Witam
Gwarantowany sposób na rozwiązanie problemu to, wyrzucić windows'a 7
A zainstalować XP profesjonal.
Ja tak mam i nie mam żadnych problemów, może czasami tylko z "bugami" w grze.
pozdrawiam
zen
Toporek
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 21 lis 2009, 20:37

Post autor: Toporek »

Dla jasności. Chciałbym nie pozbywać się windows'a 7.
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker »

Noto sobie w Knightsa nie pograsz :) ..
Toporek
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 21 lis 2009, 20:37

Post autor: Toporek »

W 100 % jest niemożliwe granie w knightsa na windows 7 ?
Awatar użytkownika
zen
Użytkownik Forum
Posty: 75
Rejestracja: 12 wrz 2006, 00:12
Lokalizacja: Płock

Post autor: zen »

Toporek pisze:Dla jasności. Chciałbym nie pozbywać się windows'a 7.
Wobec powyższych Twoich wymagań
II porada gwarantowana
Wyrzuć grę K&M na strych

Trzeci sposób kompromisowy zakup gry o podobnej fabule, i specyfikacji spełniającej wymogi windows'a 7
zen
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Nie skomentuję "porad" kolegów wyżej...

Windows 7 jest pod tym względem podobny do Visty - sprawdź na przykład te rozwiązania:
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2133
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 3930#33930
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
bizonmati
Użytkownik Forum
Posty: 44
Rejestracja: 19 lip 2009, 12:06
Lokalizacja: Wieliczka

Post autor: bizonmati »

Windows 7 jest tak pogmatwany i poplątany że trudno na nim odpalić K&M . Ale się da....... przynajmniej mi chulało niewiem jak innym . Jednak popierając wypowiedzi kolegów preferuje XP , jest najłatwiejszy w obsłudze i praktyczne wszystkie gry na nim chodzą bezproblemowo .
Walczę z HTML & CSS
Awatar użytkownika
stonka
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 19 sty 2009, 13:30
Lokalizacja: Kraków

Post autor: stonka »

Ściągnij sobie wirtualnego windowsa xp. Odpalasz win xp na 7 i wrzucasz tam knightsa i grasz normalnie.

Albo zainstaluj 2 windowsy na 1 kompie
Awatar użytkownika
fanTSK
Użytkownik Forum
Posty: 103
Rejestracja: 03 cze 2008, 14:18
Lokalizacja: Poznań

Post autor: fanTSK »

Stonko musiałby przeinstalować 7 ponieważ instalacja najpierw nowego systemu a potem na innej partycji starszego robi ogromny bałagan w boot sektorze należy najpierw zainstalować xp a potem 7
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ