Propozycja nowego FAQ (02.10.2012) - TO TEŻ PRZECZYTAJ

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 01 lut 2011, 20:07

Joker pisze:Grałem na TSK ver 1.3 POL
No właśnie - przeoczyłeś "(tylko TPR)" na końcu - tam wygląda to tak, że albo masz wszystkie pozycje graczy oznaczone jako niedostępne, albo podany niemożliwie wielki rozmiar mapy, albo obydwa, przez co nie da się wczytać. Pod TSK tak nie ma - sam z powodzeniem wczytywałem kilkudniowe gry (jeśli wiesza Ci się zaraz po wczytaniu, to jest już inny błąd - zabij proces i próbuj wiele razy aż do skutku ;-)).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 01 lut 2011, 22:44

Ahhh bo zrozumiałem, że ,,nie można wczytywać gier (tylko w TPR można) 8-) Ok, rozumiem... :cyklop:

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 01 paź 2012, 02:01

Odkopię trupa ale hosting z tą biblia nie hula

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 01 paź 2012, 18:41

Dawne knights.x10hosting.com to obecne knightsandmerchants.net
Beta 7 jest już nieaktualna, w działalności fanów, w temacie przyklejonym w pierwszym poście jest link do najnowszej.

Kiedyś poprawię, teraz nie mam czasu.

//Dodano 2.10.2012 18:08 - poprawiłem linki i dodałem kilka wzmianek o Remake.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ