nie moge otworzyc zainstalowanej gry

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
repkov
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 29 wrz 2010, 16:49

nie moge otworzyc zainstalowanej gry

Post autor: repkov » 29 wrz 2010, 17:06

Kupilem ostatnio gre Knights And Merchants pierwsza czesc. Plyta pochodzi z czasopisma komputerowego komputer swiat. zainstalowalem ja i nie moge jej otworzyc. pojawia mi sie napis "prosze wlozyc plyte z "Knights and Merchants" oraz zakonczyc dzialanie wszelkich programow odtwarzajacych plyty CD". sprobowalem zainstalowac ja na komputerze u barata (on ma slabszy komputer) i tam ona dziala tylko z kolei bardzo szybko ekran przemieszcza mu sie po mapie. gralem kiedys w ta gre i wiem ze to nie jest normalne. zreszta tak nawet ciezko gra sie. dlatego juz nie wiem co mam zrobic. czy ja mam za dobry komputer na ta gre czy co? jesli ktos umie mi pomoc bede bardzo wdzieczny :)

Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks » 30 wrz 2010, 20:19

Jaki windows?
Patcha masz?

U nas znajdziesz patcha SR3 (wpisz w naszą szukajkę)
Na 98 działa bez zarzutu, na nowszych gorzej (choć nie kiedy na xp ,też fajnie )
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067

Awatar użytkownika
Burszuras
Użytkownik Forum
Posty: 41
Rejestracja: 04 sie 2008, 19:38
Lokalizacja: z Olkusza (osieka)

Post autor: Burszuras » 30 wrz 2010, 21:41

Jeśli to pierwsza część to możesz spróbować cracka dostępnego w sieci. Na szybki scroll raczej nie ma rady (jedynie ddraw.dll ale to na Viste/7).
TARANEM ICH!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 01 paź 2010, 15:58

Burszuras pisze:Na szybki scroll raczej nie ma rady (jedynie ddraw.dll ale to na Viste/7).
Pod XP też działa.

Co do problemu, to czasami pomaga uruchomienie KaM z napędu, który jest oznaczony najbliższą literą po C.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
lew2007
Użytkownik Forum
Posty: 62
Rejestracja: 28 kwie 2010, 12:46
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: lew2007 » 09 paź 2010, 17:09

mi na viście wszystko pięknie ładnie odpala z płyty:P

ODPOWIEDZ