Misja 20 - bląd przy zabiciu wrogiego rycerza

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maximus
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 14 lis 2010, 20:31

Misja 20 - bląd przy zabiciu wrogiego rycerza

Post autor: Maximus » 14 lis 2010, 21:29

Witam

Przeszukałem forum i nie znalazłem takiego błędu.

Gram w kampanie TSK w TPR. Mam Windows XP i zainstalowany SR2.

Misja 20, gdy już opanowuję północne miasteczko wroga i pokonuję większość armii, to nagle wywala grę do Windowsa bez żadnego komunikatu o błędzie. Po prostu nagle się zawiesza i wyłącza.

Zauważyłem, że dzieje się to w momencie, gdy umiera jeden z dwóch konkretnych wrogich piechurów z mieczem, którzy stoją sobie w tym miasteczku. Obojętne czy ja go zabiję czy sam umrze z głodu, gra się wyłącza.

Nie pomogły kombinacje z zapisami.
Czy ktoś z was miał już podobny błąd?
Pomocy!

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 14 lis 2010, 22:35

Tak, miałem.
Zacznij misję od początku. Możesz też zainstalować SR3.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, 22:30 przez Gogoud, łącznie zmieniany 1 raz.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Awatar użytkownika
Maximus
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 14 lis 2010, 20:31

Post autor: Maximus » 14 lis 2010, 22:46

Troche szkoda zaczynac od poczatku, bo juz prawie wygralem, a troche to zajelo. No ale coz, chyba nie ma innej mozliwosci. Tylko, ze nie mam pewnosci, czy znow sie takie cos nie stanie. Myslalem, ze moze ktos zauwazyl jakas zaleznosc, kiedy tak sie dzieje a kiedy nie.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 15 lis 2010, 16:58

Błąd występuje przypadkowo, konkretnej przyczyny na razie nikt nie zna.
Gdy na jednym zapisie zacznie się tak dziać, to zazwyczaj nie przestaje, więc niestety, tak jak mówi Gogoud, musisz zacząć misję od nowa.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ