Nie moge zainstalowac patcha

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rambo444
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 06 cze 2010, 10:29

Nie moge zainstalowac patcha

Post autor: rambo444 » 06 sty 2011, 21:44

Moj polega na tym ze posiadam gre K&M TPR i nie moge zainstalowac patcha:( pobralem i zainstalowalem Runtime Visual Basic 6.0 i nic nadal wyskakuje ten komunikat: "Instalacja została anulowana, ponieważ K&M TPR nie została poprawnie zainstalowana lub nie ejst dostępny plik Runtime Visual Basic 6.0. Po szczegółowe informacje udajs sie pod adres www.knightsandmerchants.de". I nie wiem co mam teraz zrobić a z gry wywala :(

Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 » 07 sty 2011, 01:53

Wrzuć screena misiek.
Obrazek

Obrazek

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 07 sty 2011, 13:22

Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
rambo444
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 06 cze 2010, 10:29

Post autor: rambo444 » 07 sty 2011, 14:45

Juz po sprawie.

ODPOWIEDZ