Problem z klikaniem

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kasparo96
Użytkownik Forum
Posty: 66
Rejestracja: 11 gru 2010, 09:47
Lokalizacja: Poznań

Problem z klikaniem

Post autor: Kasparo96 » 07 sty 2011, 17:11

Takiego tematu nie było, a to mi utrudnia grę, a więc:
Mam Vistę, nie ukrywam, że parę dni temu zformatowałem dyski, mam czysty komputer. Problem jest dość głupi, na zawalonym systemie (przed formatowaniem) gdy klikałem np. w opcję nie było problemu, a teraz, muszę z 5 razy kliknąć by otworzyć spirzch, rekrutować poddanyc itp.
Wie ktoś w czym jest problem?

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 07 sty 2011, 17:36

Wrzuć ten ddraw.dll do katalogu z KaM lub wgraj SR3.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Kasparo96
Użytkownik Forum
Posty: 66
Rejestracja: 11 gru 2010, 09:47
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Kasparo96 » 07 sty 2011, 18:01

W grałem ten ddraw.dll, stokrotne dzięki, jesteś zajefajny! :szczerzy:
Temat możesz zamknąć kubo11100 :D

//Jak sobie życzysz.

Zablokowany