Problem!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Problem!

Post autor: Fortunatv » 09 sty 2011, 18:27

Witajcie! Gram sobie w kampanie, normalnie, jak gdyby nigdy nic, a często po prostu wszystkie się zacina, ale tylko w grze, a nie na komputerze. Czemu?
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 09 sty 2011, 18:56

Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 09 sty 2011, 19:27

Ale nie chodzi o wyłączanie się gry. Po prostu gram i często jakby coś się zawiesiło, ale tylko w grze.
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 09 sty 2011, 19:47

Wiesza się na stałe (trzeba zabić proces) czy chwilowo?
Pojawia się jakieś nowe okno na drugim planie? (możesz przełączyć alt+tab)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 09 sty 2011, 20:03

Zawiesza się, a ja wtedy wciskam alt, wychodzę i muszę wejść na nowo.
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 11 sty 2011, 16:16

Może jakiś program działający w tle powoduje problemy?
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 12 sty 2011, 18:08

Jest włączona tylko gra.
:)

ODPOWIEDZ