Problem w Orginalnej grze TPR

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
DiaboloPomidoro
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 18 gru 2010, 20:40

Problem w Orginalnej grze TPR

Post autor: DiaboloPomidoro » 27 sty 2011, 17:51

Witam mam problem w grze i to już druga misja pod rząd,gry robie żołnierza to on wychodzi i od razu dołącza do jednostek co dalej stoją albo wychodzi z zamku i jest na nim z 30 jednostek mimo iż to 1 żołnierz miał ktoś taki problem???


Edit: nowy problem gra się gasi w orginalnych misjach a przedtem nic się nie gasiła :/

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 27 sty 2011, 18:49

Na to nie ma rady... To bug gry. Może być to spowodowane za dużą ilością jednostek na mapie, bądź za dużą ilością wyprodukowanych żołnierzy z ratusza...
Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 19:24 przez Joker, łącznie zmieniany 1 raz.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 27 sty 2011, 19:15

W starych wersjach taki problem był na porządku dziennym, instalacja patcha nie zaszkodzi. Czasowym obejściem może być też próba rozdzielania oddziału-atrapy do momentu, aż widoczna będzie faktyczna ilość żołnierzy i nieszkolenie dużych ilości żołnierzy na raz (np. 4, krótka przerwa, znowu 4 itd. tak, żeby się wszystkie z nich same nie łączyły pod drzwiami).

@Joker: to w KaM są bogowie? :D
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ