Nagłe wyłączenie się gry

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Nagłe wyłączenie się gry

Post autor: Fortunatv » 23 lip 2011, 22:20

Czemu tak się dzieje? Normalnie gram, i jak najadę na jakieś miejsce na mapie to po prostu wybija mnie z gry, bardzo często to się dzieje. Albo ni stąd ni zowąd mnie wywala i jest info przekaż informacja ble ble ble, proszę o pomoc.
:)

Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum
Posty: 512
Rejestracja: 03 lip 2011, 17:09

Post autor: woloszek » 23 lip 2011, 22:33

tez tak mam ale rzadko

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 23 lip 2011, 22:41

Wolałbym jednak, żebyś zamiast pisać, że też tak masz, to pomógł mi rozwiązać ten problem.
:)

Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum
Posty: 512
Rejestracja: 03 lip 2011, 17:09

Post autor: woloszek » 23 lip 2011, 22:46

heh, staram sie wykonac inny ruch lub wlaczyc od nowa misje. Dlaczego tak jest? nie wiem, pewnie dlatego ze ta gra ma troche lat, a nowe systemy nie obsluguja jej, na win7 gram dzieki latce

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 23 lip 2011, 22:56

Nie pytałeś o to kiedyś przypadkiem? Coś mi się kojarzy.

Patcha masz? Wybierz jeden:
SR2: http://www.knights.sztab.com/download/sr2_polish.exe
SR3 beta 7: http://www.atfreeforum.com/knights/view ... um=knights
(o zmianach i problemach z tym drugim możesz poczytać na forum)

Zaś jeśli dzieje się to we własnych misjach, to powodem może być odwołanie do błędnego ID budynku, jednostki lub wiadomości w pliku misji.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 25 lip 2011, 21:02

Słuchajcie. Już jakiś rok użeram się z tym beznadziejnym wyłączaniem się gry. Gra jest bardzo fajna, ale to co kilkusekundowe wyłączanie się tak mnie denerwuję, że szok...!!! Pojawia się to albo ni stąd ni zowąd, albo kiedy najadę na jakieś wybranie miejsce na mapie, albo innego typu pierdoły. Ogólnie słabo znam się na komputerze, mam wolny komputer i nie będę szukał tego co już było napisane. Bardzo proszę tutaj udzielić mi dokładnej i skrupulatnej odpowiedzi. Jak i skąd mam pobrać to Runtime..., potem tego całego patcha, i co potem robić, żeby było ok. I proszę nie pisać "to już było napisane, poszukaj sobie". Z góry dzięki,.
:)

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 28 lip 2011, 18:01

Zdecydowanie bardziej polecam SR3 beta 7. Nie potrzeba tego Runtime, a poprawia wiele błędów, które są w SR2. Tylko instalujesz. Jeśli będzie jakiś błąd przy instalacji lub po to pisz.

Awatar użytkownika
Lancetnik
Użytkownik Forum
Posty: 143
Rejestracja: 01 lip 2011, 18:15
Lokalizacja: Konin
Kontakt:

Post autor: Lancetnik » 28 lip 2011, 18:22

SR3 rzeczywiście jest dobry, gra się robi coraz bardziej przyjemna. Ciekawe, czy będzie jeszcze coś innego, np. SR4. To by było bardzo ciekawe. :idea:

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 28 lip 2011, 19:47

No na przykład TO. Wygląda obiecująco, ale ostatnio jakaś cisza, a szkoda. :niedowiarek:

ODPOWIEDZ