Problem z TPR

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Lamwe
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 26 lip 2011, 21:20

Problem z TPR

Post autor: Lamwe » 29 lip 2011, 18:27

Postanowiłem zagrać sobie ponownie i po zainstalowaniu gry, instaluje service pack a tu blad:

Instalacja została anulowana, ponieważ "Knights and Merchants: TPR" nie została poprawnie zainstalowana lub nie jest dostępny plik Runtime Visual Basic 6. Po szczegółowe informacje udaj się pod adres:
www.knightsandmerchants.de


Mam zainstalowanego Basic 6

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 29 lip 2011, 18:55

Mieliśmy to. :) Sto razy poruszane.

Szósty post od góry.

ODPOWIEDZ