problem z misja 3 w KaM Remake..

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Chrisco
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 13 lis 2011, 23:13

problem z misja 3 w KaM Remake..

Post autor: Chrisco » 14 lis 2011, 17:04

Witajcie..przeszukiwalem forum i nie znalazlem odpowiedzi na pewien problem..otoz w reamaku w misji 3 sa chyba zle warunki zwyciestwa ustawione bo bez wzgledu na to ktorego przeciwnika pokonam gra mowi ze przegralem..wiem ze ten problem zostal rozwiazany w oryginalnym TPR za pomoca patcha ale co z remakem??nie moge kontynuowac kampani..prosze pomozcie..
To the weapons!!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 14 lis 2011, 18:00

Użyj kodu na wygraną z TSK albo podmień plik misji.

Przy okazji, to nawet betą nie jest, więc wiele się nie spodziewaj, akurat warunki wygranej jak i cała AI nie są do końca zaimplementowane.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Chrisco
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 13 lis 2011, 23:13

Post autor: Chrisco » 14 lis 2011, 20:35

czy mam rozumiec ze w remaku dziala tzw domek z tsk??co do podmiany plikow to troche sie w tym pogubilem..poprzerzucalem jakies pliki z folderu mission i zaczalem grac 3 plansze od nowa..efekt taki sam..znowu porazka po rozbicu wroga..albo to nie dziala albo nie to skopiowalem co trzeba..w drugiej probie podmienilem nawet caly folder mission i tez to samo..kurna..:)dzieki za szybka odpowiedz..
To the weapons!!

Awatar użytkownika
Chrisco
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 13 lis 2011, 23:13

Post autor: Chrisco » 14 lis 2011, 21:06

hej..masz racje..kod dziala..no i problem rozwiazany..dzieki..teamt do zamkniecia..dzieki..
To the weapons!!

ODPOWIEDZ