Błędy w KaM Remake

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dumdas
Użytkownik Forum
Posty: 64
Rejestracja: 19 sie 2008, 11:06
Lokalizacja: Lubin

Błędy w KaM Remake

Post autor: Dumdas » 03 gru 2011, 12:24

Temat do usunięcia.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2011, 09:58 przez Dumdas, łącznie zmieniany 4 razy.
Nick w KaM Remake: Argo [PL].

Awatar użytkownika
Dumdas
Użytkownik Forum
Posty: 64
Rejestracja: 19 sie 2008, 11:06
Lokalizacja: Lubin

Post autor: Dumdas » 03 gru 2011, 12:24

---
Ostatnio zmieniony 04 gru 2011, 09:59 przez Dumdas, łącznie zmieniany 1 raz.
Nick w KaM Remake: Argo [PL].

Mixons
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
Posty: 216
Rejestracja: 27 kwie 2011, 17:56

Post autor: Mixons » 03 gru 2011, 13:07

Sam już do nich raz napisałem o jednej rzeczy, a mianowicie żeby dodali rozdzielczość 1024x600 (dla notebooków), ale niestety odpisali mi, że na razie nie wiedzą/nie są w stanie tego zrobić :/

Dobrze, że ktoś zajął się wysyłaniem do nich raportów o błędach i poprawkach.

Dobra robota !

ODPOWIEDZ