Instalacja na Win7 problem

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

stanek91
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 18 cze 2012, 20:55

Post autor: stanek91 » 18 cze 2012, 20:59

Witam.
odswieze troche temat. Na laptopie mam ta przekleta siodemke... zainstalowalem gre na komputerze stacjonarnym, przekopiowalem pliki na laptopa, ale kiedy montuje tam obraz plyty, to przy setupie jedyna opcja jaka mi sie pojawia to "Zainstaluj" a nie urucham w 1024 czy 800.. Moze musze w jakies konkretne miejsce skopiowac te pliki z instalacji? Prosze o pomoc, z gory dzieki.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 18 cze 2012, 22:46

Autorun na płycie zostaw w spokoju, grę uruchamiaj poprzez pliki KAM_xxxx.exe lub stwórz sobie skrót w wygodnym miejscu. Nieważne, gdzie.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

stanek91
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 18 cze 2012, 20:55

Post autor: stanek91 » 19 cze 2012, 15:26

Wyskakuje mi wtedy komunikat, zebym wlozyl plytke do napedu. Naped cd plyty mi nie czyta, nie mam pojecia czemu, wiec zrobilem na stacjonarce obraz i skoiowalem na lapka. Nie wiem gdzie jest problem, moze wystarczylby crack, ale jakos nie moge znalesc na wujku google zadnego.
Najlatwiej oczywiscie byloby grac na komputerze stacjonarnym, ale sprawa wyglada tak, ze laptopa zabieram do pracy i bardzo chetnie pogralbym w gre, w ktora przegralem pol dziecinstwa :)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 19 cze 2012, 17:51

Jeśli masz wiele napędów, musisz ustawić temu wirtualnemu literę najbliższą początku alfabetu (ale nie A i B). Zmienisz to w diskmgmt.msc
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

stanek91
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 18 cze 2012, 20:55

Post autor: stanek91 » 20 cze 2012, 07:44

Po zmianie liter dyskow wszystko dziala jak nalezy. Dzieki wielkie za pomoc :)

ODPOWIEDZ