Błędne powiększanie terenu w edytorze map 0.6

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 18 paź 2012, 20:19

Nie pisz wielu postów pod sobą, proszę.

Skoro nikt tutaj nie jest w stanie Ci pomóc, a sam też próbowałeś różnych rozwiązań takich jak użycie innej wersji sterownika karty graficznej, może warto zapytać się samego Kroma?
Mateusz_Kai_Hiwatari pisze:Po co printscreena??
Jak widać o co chodzi!!!!!
Szybciej, łatwiej, znacznie lepsza jakość, mniejszy plik?
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum
Posty: 401
Rejestracja: 19 gru 2009, 16:57

Post autor: Mixxer5 » 19 paź 2012, 16:36

Mateusz_Kai_Hiwatari pisze:Po co printscreena??
Jak widać o co chodzi!!!!!


Przejec po przekatnej z prawego roga do lewgo to bedziesz mial idelany pasek,jak ja to robie mam przerwy

----------

Jak nie wiesz o co chodzi to oznacza ze nie znasz sie na edytorze

Czerwone strzałki ukazują blędne powiekszanie

-----------

WIE KTOŚ JAK MOŻNA Z TYM SOBIE PORADZIĆ< JAK TO ZMIENIĆ??
Nie, nie znam się, ale wiem, że robienie zdjęcia monitora (kiedy możliwe jest użycie print screena) i pisanie posta pod postem wiele mówi o człowieku... Więc przyjmij dobrą radę i popraw obie kwestie ;)

Awatar użytkownika
Piko
Użytkownik Forum
Posty: 291
Rejestracja: 27 gru 2011, 09:09

Post autor: Piko » 19 paź 2012, 20:44

Z tego co mi wiadomo, to "na niektórych GPU edytor Kroma i starsze wersje KaM Remake renderują mapę inaczej, niż oryginalny KaM". Możliwe że o to ci chodzi.
ObrazekObrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ