Nie mogę włączyć żadnej misji.

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
flamingg
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 25 mar 2012, 18:00

Nie mogę włączyć żadnej misji.

Post autor: flamingg » 25 mar 2012, 18:07

Witam. kiedy włączam grę jest ok, ale kiedy mam włączyć jakąkolwiek misję gra wyłącza się z komunikatem: ERROR. Generalic failure. Tak lub bardzo podobnie. Mam Windowsa 7. Patcha też pobrałem. Co zrobić?

NaruT4o
Użytkownik Forum
Posty: 85
Rejestracja: 09 lut 2012, 09:27

Post autor: NaruT4o » 25 mar 2012, 19:57

A pobrałeś może Windows vista/7 fix ze strony głównej.
Bo bez tego gra nie zadziała.
Jak coś daje to daje link:
http://knights.sztab.com/download.html

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 25 mar 2012, 20:05

Miałem tak jakiś czas temu, gdy zacząłem kombinować z wersjami SR2 i SR3. Pomogła ponowna instalacja. Chyba to jest najszybsze.

flamingg
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 25 mar 2012, 18:00

Post autor: flamingg » 26 mar 2012, 18:01

fixa pobrałem, ponownie instalowałem i nic.. Wyrzuca, jak wyrzucało..

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 26 mar 2012, 19:01

Sprawdź, czy nie próbujesz grać na nieobsługiwanej przez monitor rozdzielczości.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ