Problem z siecią lan

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Brzydal
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 22 cze 2012, 21:25

Problem z siecią lan

Post autor: Brzydal » 22 cze 2012, 21:30

Siemanko

Gram z kolegą po sieci. Wszystko działa jak ta lala. Tylko jest mały problem. Mamy całkiem inne rozgrywki w tym samym czasie ja mam wioskę a on na swoim komputerze widzi że tam nic nie ma i w drugą stronę to samo. Czyli jak byśmy grali inne gry. Co z tym zrobić???

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 22 cze 2012, 23:09

http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2220 pkt. 3.1.
W skrócie - grać na wersji TSK (1.30) lub Remake'u, TPR desynchronizuje praktycznie za każdym razem.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum
Posty: 401
Rejestracja: 19 gru 2009, 16:57

Post autor: Mixxer5 » 23 cze 2012, 18:07

Czy skoro nazwa tematu brzmi "Problem z sieciom lan", to możemy zmienić nazwę subforum na "Problemy techniczne z grom"...? Żeby było symetrycznie, proszę :P

W porzondku.
>kuba11100

ODPOWIEDZ