Ciągle raport o błędach.

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sabatoner
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 05 lip 2012, 12:25
Lokalizacja: Warszawa

Ciągle raport o błędach.

Post autor: Sabatoner » 05 lip 2012, 12:49

Hej wszystkim. Jeśli był podobny temat to bardzo przepraszam, ale nie znalazłem go nigdzie.
Oto mój problem. Czasem gdy gram w TSK wyskakuje mi Raport o błędach co powoduje zamknięcie gry dzieje się to przeważnie raz na 1/2 misje, (chociaż ostatnio przeszedłem całą kampanię bez ani jednego Raportu o błędach :D. ). Natomiast gdy gram w TPR to żeby przejść chociażby pierwszą misję musiałem zapisywać co 10 sek. i wczytywać około 20 razy bo tyle razy właśnie pojawiał się ten Raport o błędach. Jestem obecnie w 2 misji TPR i nie mam zamiaru jej ruszać do czasu naprawienia tego.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Awatar użytkownika
kamil11
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 29 cze 2012, 21:10

Post autor: kamil11 » 05 lip 2012, 13:12

Grasz na podstawce czy na Remaku? Jeżeli na podstawce to jaka wersja? Nie jestem znawcą, ale problem tkwi w wersji gry. Trzeba pobrac chyba jakąś łatkę i wszystko będzie ok. Ale niech się jakiś profesor w tej sprawie wypowie :D

Pozdrawiam
Obrazek

Pozdrawiam
Moja kampania. Pobierz, zagraj, oceń!

http://www.sendspace.pl/file/ae8386f6bed53a074daa856

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 05 lip 2012, 13:39

Wgraj SR2 (jest w dziale download na stronie) lub SR3.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Sabatoner
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 05 lip 2012, 12:25
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Sabatoner » 05 lip 2012, 17:36

kuba11100 pisze:Wgraj SR2 (jest w dziale download na stronie) lub SR3.
Wielkie dzięki :D Ale mogłeś uprzedzić że mi sie pokasują save-y bo byłem w 20 misji, hah :D Ale grunt że TPR działa, więc mimo wszystko wielkie dzięki :D

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 05 lip 2012, 18:24

Zdawało mi się, że instalator SR3 o tym przypomina.

Z 20 misją TSK udało Ci się trafić, bo tak się składa, że mam na serwerze pusty zapis z niej:
http://kuba11100.c0.pl/kam/saves/tsk20_sr3.sav
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Sabatoner
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 05 lip 2012, 12:25
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Sabatoner » 07 lip 2012, 20:25

Ooo jeszcze raz dzięki :D

ODPOWIEDZ