Problem z KaM Remake

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Momk
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 20 lip 2012, 17:46

Problem z KaM Remake

Post autor: Momk » 20 lip 2012, 17:51

Witam

Poprawnie udało mi się zainstalować KaM TPR, następnie zainstalowalem KAM Remake.
O ile podstawka mi działa normalnie, to po uruchomieniu Remake pojawia mi się ekran wyboru i wszystko przestaje działać. Następuje ogólne scięcie kompa, pare charakterystycznych pipnięć i przejsćie do ekranu z błędami w dosie (te na niebieskim tle).
Korzystam jeszcze z wina xp sp 3. Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Na forum niestety nie udało mi się znaleść odpowiedzi. A na stronie kam remake jest jedynie napisane że w takim przypadku należy im wysłać loga z błędu.
Próbowałem odpalać również ze zgodnością wina 98 z podobnym rezultatem.

Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Momk

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Re: Problem z KaM Remake

Post autor: kuba11100 » 20 lip 2012, 19:52

Podaj, jaką masz kartę graficzną, wersję sterownika i dokładną treść komunikatu błędu (w przypadku wspomnianego BSOD-a wystarczy nazwa błędu, plik powodujący problem i wymienione wartości zaczynające się od 0x).
Próbowałem odpalać również ze zgodnością wina 98 z podobnym rezultatem.
Remake jest zoptymalizowany pod nowsze Windowsy, nie rób tego (jeszcze gdyby ta opcja faktycznie coś dawała).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ