Blad podczas uruchamiania KaM_remake

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
dino009
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 13 lip 2012, 18:28

Blad podczas uruchamiania KaM_remake

Post autor: dino009 » 11 wrz 2012, 21:47

Witam. Podczas uruchamiania ww gry wyskakuje mi blad ktory wymusza zamkniecie gry. Zapodam screena i prosze o pomoc. Pare tygodni temu gra dzialala normalnie, ale zrobilem format i nagle przestalo. Zapewne czegos nie zainstalowalem wiec zdaje sie na wasze zdanie. Gre instalowalem juz kila razy ale to nie pomaga. Wersja remaku zdaje mi sie ze najnowsza kam_remake_full_r3392. Tu link do zdjecia,

http://s6.ifotos.pl/img/1png_xhxqwqn.png

Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum
Posty: 698
Rejestracja: 05 paź 2011, 10:03

Post autor: janosiczek » 11 wrz 2012, 22:40

send bug report powinno dać odpowiedz Lewinowi na ten błąd. Wiele nie tracisz niedługo nowa wersja.:)

NaruT4o
Użytkownik Forum
Posty: 85
Rejestracja: 09 lut 2012, 09:27

Post autor: NaruT4o » 12 wrz 2012, 08:20

Witam, Może pomóc zainstalowanie najnowszych sterowników do karty graficznej, Najnowszy OpenAL ściągniesz go tu: http://connect.creativelabs.com/openal/ ... Items.aspx
oalinst.exe jest dla windows. Albo może wystarczy przeinstalowac grę?

dino009
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 13 lip 2012, 18:28

Post autor: dino009 » 12 wrz 2012, 13:31

Niestety chyba bede musial poczekac na nowa wersje. Problem jest pewnie taki ze czegos nie zainstalowalem ale czego to nie mam pojecia

NaruT4o
Użytkownik Forum
Posty: 85
Rejestracja: 09 lut 2012, 09:27

Post autor: NaruT4o » 12 wrz 2012, 15:04

Hmm albo problem jest z rozdzielczascia.Nowa wersja wychodzi dopiero pod koniec września lub początki października.A zainstalowałeś te najnowsze sterowniki do karty graficznej?

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 14 wrz 2012, 13:22

Sprawdź sterowniki, ew. przeinstaluj Remake. Pobierałeś i instalowałeś pełną paczkę, a nie tylko uaktualnienie, prawda?
lucbach,
administrator knights.sztab.com

ODPOWIEDZ