KaM w systemie 64 bitowym

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
anu0706
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 16 wrz 2012, 15:04

KaM w systemie 64 bitowym

Post autor: anu0706 » 16 wrz 2012, 15:11

Hej! Grałam w KaM dawno temu ostatnio, niedawno przypomniałam sobie o tej grze, jednak za nic nie mogę jej nawet zainstalować! Wyskakuje mi okienko "Failed to start progress". Przypuszczam, że problemem może być to że mój system to 64 bitowa W7. Czy jest coś co mogę zrobić?

Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum
Posty: 254
Rejestracja: 02 sie 2011, 17:56
Lokalizacja: Nie podam! HAHAHAHAHA!

Re: KaM w systemie 64 bitowym

Post autor: Ciemnozielony » 16 wrz 2012, 16:54

anu0706 pisze:Hej! Grałam w KaM dawno temu ostatnio, niedawno przypomniałam sobie o tej grze, jednak za nic nie mogę jej nawet zainstalować! Wyskakuje mi okienko "Failed to start progress". Przypuszczam, że problemem może być to że mój system to 64 bitowa W7. Czy jest coś co mogę zrobić?
Dobra, patrzę na temat, kolejny koleś z jakimś błędem obrazu, włączam, patrzę. What the... była tu kiedyś jakaś dziewczyna zarejestrowana? A co do problemu, cóż, nie mogę pomóc, bo akurat na błędach gry się nie znam.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?

d(._.)b

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 16 wrz 2012, 18:13

Jaka to wersja?
Jeśli z samym TSK: http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 3660#43660
Instalator TPR powinien działać bez problemu - jeśli problem dotyczy jego, to powiedz, skąd masz grę (błędy podczas ściągania też się zdarzają, jeśli plik jest za mały to po prostu pobierz go jeszcze raz).

@Ciemnozielony: Tak. Więcej spostrzegawczości, mniej takich postów :)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

anu0706
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 16 wrz 2012, 15:04

Post autor: anu0706 » 16 wrz 2012, 21:49

Niech to... Pobrałam drugi raz, tym razem z innego postu, bo wydawało mi się, że mam TPR, ale niestety w dalszym ciągu nie działa :/ nie mam aktualnie dostępu do innego komputera. Mógłbyś mi poradzić skąd mogę ściągnąć TPR, tak żeby mi się bez problemu zainstalowała?

Pozdrawiam :)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 16 wrz 2012, 22:36

Wersja do ściągnięcia jest do kupienia na gog.com, z innych opcji znalazłem garstkę linków w jednym z tematów przyklejonych. Nie wiem, czy działają, czy nie, trzeba sprawdzić (zaczynając od najnowszych), jak to zawiedzie, zawsze zostają torrenty.

Nie muszę mówić, że to drugie robisz na własną odpowiedzialność? :)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

anu0706
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 16 wrz 2012, 15:04

Post autor: anu0706 » 16 wrz 2012, 23:02

Nie musisz :) spróbuję, zobaczymy co mi wyjdzie. Dziękuję na razie za zainteresowanie moim problemem, jestem z tego powodu bardzo wdzięczna :) w razie dalszych komplikacji wiem już gdzie szukać pomocy :P fajnie, że inni też jeszcze wciąż grają w KaM!
pozdrawiam :*

italskyyy
Użytkownik Forum
Posty: 25
Rejestracja: 30 gru 2009, 15:03

Post autor: italskyyy » 22 wrz 2012, 20:46

Failed to start progress - raczej brak praw do zapisu i/lub odczytu we wrażliwych miejsach systemu. Instalujesz z prawami administratora?

ODPOWIEDZ