Patch Service Release 2

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DawidWarchoł
Użytkownik Forum
Posty: 96
Rejestracja: 27 sie 2012, 00:58
Lokalizacja: Sandomierz

Patch Service Release 2

Post autor: DawidWarchoł » 30 wrz 2012, 17:20

Chłopaki, właśnie zainstalowałem patcha do gry i mi nie działa.Zamiast w misji 3 TSK powinienem mieć oddziały toporników i łuczników, a mam tych z ratusza z TPR.

Awatar użytkownika
Leonid6as
Użytkownik Forum
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2012, 22:05

Post autor: Leonid6as » 30 wrz 2012, 19:00

Dzieje się tak ponieważ jak masz Knights and Merchants The Peaseants Rebelion to zmienia się kilka map:Misja 3 zamiast odziałów łuczników i toporników masz odziały z ratusza.Misja 4 TSK podobna to 4 z TPR.I chyba kilka innych misji.Jeśli chcesz mieć orygialne mapy to wgraj patch service relase 3 albo najnowsze relace candidate 2 z knightsandmerchants.net
Tu masz link Do:
Beta 7 Finall:http://www.knightsandmerchants.net/foru ... ?f=8&t=489
relase candidate 2:http://www.knightsandmerchants.net/foru ... ?f=8&t=862
I tutaj coś chociaż nie wiem co to jest ale jest to jakaś beta:http://knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=1676 [to też jest RC2 - kuba11100]

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 30 wrz 2012, 19:01

napewno to sr2 z działu download a nie sr3?

to ja ci powiem że grając na sr2 z download mam oryginalne pliki TSK

Awatar użytkownika
Leonid6as
Użytkownik Forum
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2012, 22:05

Post autor: Leonid6as » 30 wrz 2012, 19:02

Patrz wyżej.^ :maslaneoczy:

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 30 wrz 2012, 20:21

Masz wszystkie uprawnienia? Nie przenosiłeś ręcznie katalogu z KaM? Nie było żadnych komunikatów o błędzie?

Sprawdź powyższe, możesz też spróbować wgrać patcha jeszcze raz na świeżej instalacji gry.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ