Budownictwo

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DawidWarchoł
Użytkownik Forum
Posty: 96
Rejestracja: 27 sie 2012, 00:58
Lokalizacja: Sandomierz

Budownictwo

Post autor: DawidWarchoł » 20 paź 2012, 09:52

Ziomkowie, czasami mam taki problem, że chcę wybudować jakąś budowlę np. Tartak, pomocnicy zanoszą surowce i budowniczy nie chcą budować.

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 20 paź 2012, 11:50

Gra zaktualizowana do najnowszej łatki SR3 RC2?

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 30 paź 2012, 21:29

A przebudowanie? zdarzało mi się czasem ,że kucharz dostał sklerozy i zapomniał gdzie robi.

Awatar użytkownika
DawidWarchoł
Użytkownik Forum
Posty: 96
Rejestracja: 27 sie 2012, 00:58
Lokalizacja: Sandomierz

Post autor: DawidWarchoł » 01 lis 2012, 09:01

Tak? A miałeś taki przypadek, że wojsko świrowało i jak doszli do celu to wracali do miejsca, skąd ruszyli, a liczba tych tarcz w menu żołnierza zwiększyła się dwukrotnie? Przez takie coś po 5 minutach wyrzucało mnie z gry. :galy:

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 02 lis 2012, 00:06

Na bugi nic nie poradzisz, ale taki przykład skończysz river raid i jak przekroczysz maksymalną pulę gry to cię po kolejnych pkt zabija.

Ja tam miałem przypadek że wojsko zniszczyło budynek poszło sobie i w połowie drogi znów nalot.

ODPOWIEDZ