TPR - nie uruchamia się na netbooku

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 29 paź 2012, 20:42

Malware ma wpływ na wiele rzeczy, ale na pewno nie na natywną rozdzielczość monitora, która jest tu problemem ;)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks » 29 paź 2012, 20:53

Czyli co, ma za dobry monitor? :cyklop:
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 29 paź 2012, 20:57

Jego obsługuje maks. 1024px szerokości i 576px wysokości, a najmniejsza rozdzielczość, której wymaga oryginalny KaM ma 600px wysokości.

Wystarczy on tylko do gry w Remake.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 29 paź 2012, 23:20

A ustawienie zgodności do 640x480?

Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks » 30 paź 2012, 07:51

Powinno zadziałać bo mniejsza, mniej szczegółowa rozdziałka.
Masz po prostu bardziej "powiększoną grę". :roll:
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067

ODPOWIEDZ