Bug w remaku

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pyskaty
Użytkownik Forum
Posty: 25
Rejestracja: 17 lip 2012, 23:04

Bug w remaku

Post autor: Pyskaty » 01 sty 2013, 14:17

Sciagnalem kiedys nowego remaka i codziennie gdy go wlaczam widze ze na serwerze PL knights.sztab.com #1 jest trzech graczy w lobby :
IREK
h.shish
O
Na ten serwer oczywiscie nie mozna wejsc. Nie przeszkadza to w zaden sposob w graniu ale pisze z ciekawosci czy wy tez cos takiego macie?

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 01 sty 2013, 16:32

Też to mam, na stronie głównej knights.sztab.com też to jest, pewnie coś na serwerze złapało zwiechę.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum
Posty: 254
Rejestracja: 02 sie 2011, 17:56
Lokalizacja: Nie podam! HAHAHAHAHA!

Post autor: Ciemnozielony » 01 sty 2013, 17:47

Ja już kilka dni to widzę, i kilka dni nie mogę wejść. Tłumaczenie systemu zawsze jest takie samo. "Query time out".
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?

d(._.)b

Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum
Posty: 108
Rejestracja: 20 lis 2012, 13:11

Post autor: sado1 » 01 sty 2013, 19:05

To serwer na którym byli musiał się zaciąć i nie odpowiada od kilku dni.

Awatar użytkownika
Pyskaty
Użytkownik Forum
Posty: 25
Rejestracja: 17 lip 2012, 23:04

Post autor: Pyskaty » 02 sty 2013, 19:31

Ok. tyle chciałem wiedzieć. A tak zupełnie off topic kuba, widziałem twojego twitcha i w sobote obejrzę filmy z Kama. Musze się podszkolić w rozbudowie wioski :) Potraktuje to jako poradnik .. :szczerzy:

ODPOWIEDZ