instalacja gry

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
djsiny
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 23 lut 2013, 18:09

instalacja gry

Post autor: djsiny » 23 lut 2013, 21:45

wiatm były takie wątki już ale nie ma rozwiazania

posiadam kompa o parametrach Obrazek

chcę zainstalować gre podstawową wersje Knights & Merchants

mam komunikat

Obrazek

próbowałem uruchamiać zgodnościa itp

może ma ktoś folder z zainstalowaną grą i udostępni ?

peaters
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 26 lut 2011, 15:39

Post autor: peaters » 24 lut 2013, 14:16

Z góry powiem, że nie mam windows 7 tylko xp i takiego problemu nie miałem, tak więc ja nie jestem w tym w jakikolwiek sposób doświadczony, ale może udało by się coś takiego: W windows XP jak się naciśnie PPM na pulpicie i wejdzie we właściwości, a następnie w ustawienia, można wybrać jakość kolorów (u mnie najwyższa to 32 bity).. Być może ustawienie u Ciebie tego z powrotem na 32 pomogło by. Prawdopodobnie nic to nie zmieni, bo to jest jakość kolorów a nie wersja systemu, ale przynajmniej można spróbować.. :wink:

Edit:
Znalazłem również coś takiego w necie: http://forum.pcformat.pl/Windows-7-64-b ... tare-gry-t
Może pomoże :wink:

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 24 lut 2013, 14:54

Architektura procesora nie ma nic wspólnego z głębią kolorów.

Tryb XP można instalować tylko na edycji Professional i wyższej, djsiny ma Home Premium. Tylko zwyczajna maszyna wirtualna zrobiona pod np. Virtualboksem wchodzi w grę.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ