Edytor Map nie zapisuje.....

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
ammo1369
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 02 sie 2012, 23:17
Lokalizacja: Plymouth

Edytor Map nie zapisuje.....

Post autor: ammo1369 » 10 maja 2013, 09:37

....misji. Nie wiem o co kaman. Edytuje sobie misje wedlug upodoban, zapisuje jak sie patrzy i........d**a. Kiedy wlaczam gre i chce zagrac w edytowana misje nie widze swoich zmian. Zas kiedy wczytuje misje edytorem misja posiada moje zmiany zapisane.

Czyt ktos moze mi z tym pomoc?
Pozdro
Ammo

Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks » 10 maja 2013, 13:20

Zakładam, że coś zepsułeś. Może przykładowo jako misja do Multiplayera zapisałeś? :lol:
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 10 maja 2013, 16:56

Obstawiam dwie rzeczy:
- podmieniasz nie ten plik, co trzeba - np. niesławne dmission0.dat, którego NIE można wczytać z poziomu gry
- wczytujesz misję z zapisu - musisz ponowić misję, żeby widzieć zmiany
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
ammo1369
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 02 sie 2012, 23:17
Lokalizacja: Plymouth

Post autor: ammo1369 » 27 maja 2013, 12:47

Siemka panowie i panie,
Sorki ze tak pozno odpowiadam ale mialem problem z kompem ostatnio...No nic, okazalo sie program nie zostal poprawnie zainstalowany. Wszystko przez te pie****ne funkcje W7 zwiazane z prawami admina. Teraz mam Slaxa7 na pedraku i idzie jak z platka;) (Gra tez)

Dzieki za pomoc i za cierpliwosc.
Pozdro
Ammo

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 03 cze 2013, 14:41

Rozwiązany - zamykam.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Zablokowany