Język gry

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tomix
Użytkownik Forum
Posty: 35
Rejestracja: 20 sty 2009, 18:38
Lokalizacja: Białystok

Język gry

Post autor: Tomix » 23 cze 2013, 22:56

Witajcie, mam taki oto problem.

Gra ma napisy w języku angielskim, wszystko pozostałe - dźwięki - są po polsku. Nigdy czegoś takiego nie miałem.

Mam co prawda viste angielską, ale gre mam polską, instaluję tylko sr2. Mało tego, na innym kompie (z polskim systemem) zainstalowałem k&m i skopiowałem cały katalog (tam gra po polsku), wkleiłem na lapa z vitstą i gra dalej po angielsku, w sensie napisy i nazwy, bo dźwięki mam polskie. Już nie mam pomysłu co mogę zrobić? :/

Z góry dzięki za pomoc!

Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum
Posty: 108
Rejestracja: 20 lis 2012, 13:11

Post autor: sado1 » 24 cze 2013, 03:04

Podmień pliki językowe w drugą stronę (polskie zamien z ang), może zadziała. A może po prostu zainstalowałeś angielski SR2?

Awatar użytkownika
Tomix
Użytkownik Forum
Posty: 35
Rejestracja: 20 sty 2009, 18:38
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Tomix » 24 cze 2013, 05:38

sado1 pisze:Podmień pliki językowe w drugą stronę (polskie zamien z ang), może zadziała. A może po prostu zainstalowałeś angielski SR2?
Nie możliwe, instalowałem ten sam co zawsze, z naszej strony. A pliki przecież podmieniałem, całe katalogi :/

Awatar użytkownika
Tomix
Użytkownik Forum
Posty: 35
Rejestracja: 20 sty 2009, 18:38
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Tomix » 27 cze 2013, 00:18

odświeżam, problem nadal występuje :/

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 27 cze 2013, 20:15

Ściągnij sobie ode mnie alternatywnego SR2 i podmień pliki setup.lib i text.lib (są w \data\misc).
http://kuba11100.c0.pl/kam/patche.php
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Tomix
Użytkownik Forum
Posty: 35
Rejestracja: 20 sty 2009, 18:38
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Tomix » 29 cze 2013, 11:03

kuba11100 pisze:Ściągnij sobie ode mnie alternatywnego SR2 i podmień pliki setup.lib i text.lib (są w \data\misc).
http://kuba11100.c0.pl/kam/patche.php
W alternatywnej wersji jest tylko text.lib i jego podmiana nie pomogła. setupa nie ma w zipie.

ODPOWIEDZ