Witam, w drugiej kampanii podczas rozgrywki single player misja 12 dochodzę do pewnego dziwnego momentu, gdy gra zawiesza się na amen i cały czas jest to ten sam moment rozgrywki: Niszczę niebieskiego przeciwnika, zaczynam otwierać ciemno zielonego?:P [nie wiem dokładnie jaki to kolor], zabijam ostatniego kusznika i dziękuję pograne... Próbowałem loadować grę kilka razy i sytuacja cały czas się powtarza. Nie wiem z czego to może wynikać, kolega który udostępnił mi tę grę skończył ją, a przynajmniej przeszedł tę misję... Nie mam pojęcia o co w tym chodzi, proszę o pomoc [jakieś pomysły?] i z góry dziękuję!
Pozdrawiam.
Łatek nie mam, ale fajnie wiedzieć, że takowe istnieją:) zaraz ściągnę:) Trochę szkoda 5 godzin gry, ale mówi się trudno i gra się dalej:)
Dziękuję bardzo za pomoc i pozdrawiam.
O kurcze... to lepiej zrobię sobie kopię gry i pokombinuje na dwóch:) Jeśli poprawiona wersja gry nie ruszy z save moimi, to spróbuje od nowa przejść tę misję, w końcu kumpel nie miał tego problemu.
Pozdrawiam i dziękuję za radę. Za uwagę odnośnie save również:)
Możesz też spróbować od nowa mapę i przejść przed tymi 5 godzinami. Chociaż ostatnia misja bez SR2 jest niegrywalna przez brak kamieni. Chociaż i temu da się zaradzić.