[Zwiecha] - Knights and Merchants: The Peasants Rebellion -

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Thail
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 08 wrz 2013, 23:20

[Zwiecha] - Knights and Merchants: The Peasants Rebellion -

Post autor: Thail » 08 wrz 2013, 23:40

Witam, w drugiej kampanii podczas rozgrywki single player misja 12 dochodzę do pewnego dziwnego momentu, gdy gra zawiesza się na amen i cały czas jest to ten sam moment rozgrywki: Niszczę niebieskiego przeciwnika, zaczynam otwierać ciemno zielonego?:P [nie wiem dokładnie jaki to kolor], zabijam ostatniego kusznika i dziękuję pograne... Próbowałem loadować grę kilka razy i sytuacja cały czas się powtarza. Nie wiem z czego to może wynikać, kolega który udostępnił mi tę grę skończył ją, a przynajmniej przeszedł tę misję... Nie mam pojęcia o co w tym chodzi, proszę o pomoc [jakieś pomysły?] i z góry dziękuję!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 08 wrz 2013, 23:44

Zacznij misję od początku.
Nie mam innej rady.

Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum
Posty: 453
Rejestracja: 30 lip 2010, 14:57
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: ChrisEggII » 08 wrz 2013, 23:46

Masz SR2, albo SR3?

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 08 wrz 2013, 23:46

Trzeba zacząć misję od początku, no i polecam, jeszcze przed podejściem do misji, wgrać łatkę SR3 (Service Release 3) :wink:

Thail
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 08 wrz 2013, 23:20

Post autor: Thail » 09 wrz 2013, 00:08

Łatek nie mam, ale fajnie wiedzieć, że takowe istnieją:) zaraz ściągnę:) Trochę szkoda 5 godzin gry, ale mówi się trudno i gra się dalej:)
Dziękuję bardzo za pomoc i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum
Posty: 453
Rejestracja: 30 lip 2010, 14:57
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: ChrisEggII » 09 wrz 2013, 00:10

Oj, myślę, że więcej jak 5 godzin. Nie wiem czy po wgraniu łatki twoje savy będą działały.

Thail
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 08 wrz 2013, 23:20

Post autor: Thail » 09 wrz 2013, 00:15

O kurcze... to lepiej zrobię sobie kopię gry i pokombinuje na dwóch:) Jeśli poprawiona wersja gry nie ruszy z save moimi, to spróbuje od nowa przejść tę misję, w końcu kumpel nie miał tego problemu.
Pozdrawiam i dziękuję za radę. Za uwagę odnośnie save również:)

Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum
Posty: 453
Rejestracja: 30 lip 2010, 14:57
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: ChrisEggII » 09 wrz 2013, 00:21

Możesz też spróbować od nowa mapę i przejść przed tymi 5 godzinami. Chociaż ostatnia misja bez SR2 jest niegrywalna przez brak kamieni. Chociaż i temu da się zaradzić.

ODPOWIEDZ