Gra nie może się włączyć w oknie.

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
camilv
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 05 sty 2014, 14:57

Gra nie może się włączyć w oknie.

Post autor: camilv » 05 sty 2014, 15:04

Cześć, mój problem polega na tym, że nie umiem włączyć K&M w oknie.
Gra otwiera mi się na pełnym ekranie, co przy wysokiej ustawionej rozdzielczości oraz panoramicznym monitorze 24" jest niewygodne.
Budynki są rozciągnięte i nie wygląda to zbyt dobrze. Czy jest możliwość, aby grę ustawić tak, aby otwierała się w oknie?
Niestety Alt + Enter nie działa, nie jestem też informatykiem ani nie gram zbytnio, aby być w temacie, jak to zmienić.
Mam windows XP oraz 7, próbuje otworzyć K&M TPR z zainstalowanym najnowszym patchem.
Proszę Was o pomoc.

Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum
Posty: 197
Rejestracja: 22 lut 2013, 14:07
Lokalizacja: Polska

Post autor: Edward Arald IV » 05 sty 2014, 15:28

Chyba tylko na remak'u się da...
Międzynarodowy ruch przywrócenia machin oblężniczych - M-RP-MO

ODPOWIEDZ