Instalator niezgodny z 64 bitowym systemem

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Seweryn
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 06 mar 2014, 12:03

Instalator niezgodny z 64 bitowym systemem

Post autor: Seweryn » 06 mar 2014, 12:14

Hej,

Więc nie mogę uruchomić instalatora K&M: TSK.

Pisze ,że nie mogę zainstalować ponieważ jest to aplikacja 16 bitowa.

Wiem ,że jest fix na temat do win 7 ale on dotyczy jak już gra się zainstaluje ale niestety gra nie chcę się w ogóle zainstalować w moim przypadku.

Nie chce kupować remake ponieważ z tego co widzę remake nie ma polskich dialogów.

Dzięki z góry za pomoc jak obejść ten problem.

Sew

Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum
Posty: 197
Rejestracja: 22 lut 2013, 14:07
Lokalizacja: Polska

Post autor: Edward Arald IV » 06 mar 2014, 16:10

W remak'u są dialogi, a co do zepsutej wersji: pobierz patcha z działu downoload na stronie głównej.
Międzynarodowy ruch przywrócenia machin oblężniczych - M-RP-MO

Seweryn
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 06 mar 2014, 12:03

Post autor: Seweryn » 06 mar 2014, 17:14

Edward Arald IV pisze:W remak'u są dialogi, a co do zepsutej wersji: pobierz patcha z działu downoload na stronie głównej.
Z tego co widze na stronie gog czy steam'a to sa wersje kinowe czyli bez głosów polskich, natomiast oryginalne K&M byłó z polskimi głosami dlatego chce zainstalować oryginalną wersje.

Załączam zdjęcie z problemem


Obrazek

Sew

Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum
Posty: 84
Rejestracja: 06 lip 2013, 20:03
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Tiank » 06 mar 2014, 18:02

Z całą pewnością Remake obsługuje polskie głosy (głosy żołnierzy, komunikaty, wszelakie teksty pisane, w tym odczytywane przez lektora opisy przed poszczególnymi misjami, są po Polsku). Jest możliwość zmiany języka w grze. Wersja na gog.com jest po angielsku, fakt, bo tam jest oryginalny KaM.

Remake jest bezpłatny, potrzebujesz jednak zainstalowanej oryginalnej wersji KaM, aby zainstalować Remake. Na 64-bitowym systemie jest to problem, ale jeżeli masz taką możliwość, to zainstaluj KaM na komputerze z 32-bitowym systemem, a następnie przekopiuj już zainstalowaną grę na swojego kompa.

ODPOWIEDZ