KAMremake błąd instalacji

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
firefighter
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 27 kwie 2014, 20:59
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

KAMremake błąd instalacji

Post autor: firefighter » 29 kwie 2014, 16:30

Witam

Po przerwie kilku miesięcznej chcę znowu pograć w K&M, ale jest bariera. Mam K&M TPR z patchem SR2 jak chcę zainstalować kam remake mam błąd brzmi on tak : "the setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program". Piszę, bo nie wiem czy to chodzi o samą grę, czy to jest związane z komputerem (windows XP).

Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum
Posty: 84
Rejestracja: 06 lip 2013, 20:03
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Tiank » 29 kwie 2014, 17:22

Witaj firefighter.

Wygląda na to, że jest to problem z grą. Przeinstaluj oryginalnego KaM i wtedy spróbój zainstalować Remake'a. Może to wystarczy...

Dobrze by było jakbyś wrzucił screena z błędem.

Jeżeli Twój angielski jest na przyzwoitym poziomie, to możesz tez napisać maila do Lewina i Kroma (twórców Remake'a) http://www.kamremake.com/contact/
Być może rozpoznają ten błąd i będą w stanie Ci pomóc.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 29 kwie 2014, 19:06

Ściągnij instalator Remake jeszcze raz, sprawdź, czy rozmiar się zgadza i spróbuj go wgrać ponownie.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

firefighter
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 27 kwie 2014, 20:59
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Post autor: firefighter » 29 kwie 2014, 20:28

Panowie można zamykać temat ;) pobrałem z niemieckiej bramki i działa poprawnie. Prawdopodobnie coś jest z polską bramką. Dzięki za uwagi

ODPOWIEDZ